Nöje

Bianca Ingrosso tolkar hitlåten “Superstar” – se musikvideon här!

Bianca Ingrossos senaste musiksläpp är en riktig nostalgitripp. Spana in hennes cover på Jamelias hitlåt “Superstar” här!

Foto: Instagram @biancaingrosso

Dagarna då vi förknippade Bianca Ingrosso med endast dokusåpan Wahlgrens Värld är ett minne blott – idag har Ingrosso ett flertal egna varumärken samt en egen talkshow vid sidan av sin framgångsrika karriär som influencer.

Tolkar hitlåt från tidigt 2000-tal

Men en gång en Wahlgren, alltid en Wahlgren, och om det är något som har gått i arv i Biancas familj så är det musikalitet. Många av influencerns fans minns säkert låten “Blomstertid”, Benjamin Ingrossos arrangemang av “Den blomstertid nu kommer”, som hon släppte 2021.

Läs även: Bianca Ingrossos överraskning – på allsångsscenen!

Nu bjuder Bianca på ännu ett musiksläpp. Denna gång tolkar hon en av 2000-talets hitlåtar: Jamelias “Superstar”, något som hon beskriver som ett riktigt “nyp mig-ögonblick”:

“OMG!!!!! Ett riktigt nyp mig-ögonblick att kunna göra en cover på den ikoniska låten SUPERSTAR av Jamelia”, skriver Ingrosso på Instagram.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Hon passar också på att hinta om fler upptåg i framtiden:

“Detta är bara en av många överraskningar och jag är SÅÅ spänd på att dela med mig av ännu mer med er!”

Till låten har Bianca släppt en musikvideo för sitt sminkmärke Caia. Videon, som spelades in i London, bjuder på en rejäl dos av Y2K-nostalgi – spana in den nedan!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!