Nöje

Bianca Ingrosso kritiseras för pälskappa

Bianca Ingrosso har blivit hårt kritiserad för att bära en till synes äkta pälskappa. Nu svarar Ingrosso på kritiken.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Förra veckan postade Bianca Ingrosso några bilder på Instagram som upprörde många av hennes följare. I bilderna poserar Ingrosso i en grön kappa av märket Nobel Copenhagen – en kappa som många menar ser ut att vara av äkta päls.

“Blir till att avfölja direkt”

En upprörd följare menar att Ingrossos klädval rimmar illa med hennes kärlek till djur: “Man kallar sig djurvän men svassar gärna runt i djurpäls…känns inte särskilt 2022”.

“Fräscht med ett dött djur på kroppen”, har en annan kommenterat.

Vissa av följarna hoppades dock på att kappan var gjord av fuskpäls:

“Är det äkta päls? Då blir det till att avfölja direkt! Jag tror dock och hoppas att den är falsk då hon följer djurens rätt och verkar ha empati för djur”, lyder en kommentar.

Uppges vara gjord av rävpäls

Nu har Bianca Ingrosso svarat på kritiken i ett sms till Expressen:

“Jag köpte den för flera år sedan och har haft den på vinden i flera år men är nästan helt säker på att det är fake för jag skulle aldrig köpa en äkta pälsjacka. Köpte den på en hemsida men tror inte den är äkta.”

Men trots Ingrossos gissningar verkar kappan inte vara gjord av fuskpäls. Nobel Copenhagens hemsida ligger för tillfället nere, men Expressen publicerade igår en skärmdump från hemsidan.

På skärmdumpen syns en produkt som heter Audrey Coat, som onekligen liknar Ingrossos kappa. Den gröna kappan uppges – precis som många av Biancas följare gissade – vara tillverkad av 100% rävpäls.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!