Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bianca Ingrosso lanserar parfym – så här ser den ut!

Bianca Ingrosso har den senaste tiden blivit allt mer uppmärksammad! Den kända influencern och bloggaren har nu även blivit en stor tv-profil och hon har gjort flera stora samarbeten med olika varumärken. På hennes Youtube-kanal avslöjar hon ännu en stor nyhet – tillsammans med NordicFeel ger hon sig nu in i skönhetsbranschen och släpper parfymen “Lei”!

Foto: Instagram @biancaingrosso

Bianca Ingrossos karriär fortsätter att växa! Efter succéprogrammet Wahlgrens Värld och hennes medverkande i både Let’s Dance och Talang är hon inte bara en känd influencer och bloggare, hon har även blivit en stor tv-profil. Nu ger hon sig även in i skönhetsbranschen. I sin senaste Youtube-video berättar Bianca att hon släpper en parfym som kommer att heta “Lei”. Parfymen som är framtagen tillsammans med NordicFeel kommer att spegla kvinnors styrka och självsäkerhet och kommer i en ursnygg minimalistisk och stilren flaska.

Det är ännu oklart när parfymen kommer att släppas och till vilket pris, men den kommer att lanseras i limited edition så se till att vara på hugget och håll dig uppdaterad för att säkra att just du kan klicka hem hennes senaste produkt! Spana in klippet nedan för att se henne visa upp parfymen och för att höra hennes egna tankar och beskrivningar.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!