Nöje

Bianca Ingrosso om problemen hemma: Största sorgen jag någonsin känt i hela mitt liv

Bianca Ingrosso berättade i det senaste avsnittet av Wahlgrens värld om händelsen som gjorde att det brast för henne.

Foto: Instagram @flippcohen/@biancaingrosso

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft ett turbulent av och på-förhållande under de senaste åren. Det var under en av pauserna som Phillipe skaffade hunden Ted – som tillsammans med Bianca Ingrossos hundar nu bor tillsammans med paret.

“Det värsta jag varit med om”

Bianca Ingrosso har berättat i Wahlgrens värld om hur det stundtals är väldigt utmanade att ha tre hundar i ett och samma hem:

“Det är nog bland det värsta jag varit med om. Den dagliga konstanta stressen med skäll, bajs, kiss och att hålla koll på och rasta tre hundar. Och att det alltid är stökigt. Man måste alltid städa upp efter någon”, säger Bianca Ingrosso i programmet.

“En lätt spark”

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värd berättar Bianca Ingrosso om händelsen som fick bägaren att rinna över:

“Jag fick nog igår. Jag har ju tre hundar och de hatar varandra”, berättar hon. Det som skedde var att hon skulle gå ut och gå med hundarna, men att de istället gömde sig under sängen.

Bianca Ingrosso poängterar i programmet att hon aldrig någonsin skulle göra hundarna illa, men att hon tog ut sin frustration på annat sätt.

Låg i fosterställning

“Jag skulle ju aldrig någonsin sparka mina hundar, det hoppas jag alla förstår. Jag behandlar ju de som porslin. Men en liten lätt spark på sängen kanske”, sa hon. Detta ledde tyvärr till en oklädsam fläck på sängen, något som visade sig vara droppen för Bianca Ingrosso.

“Det gick från ilska till den största sorgen jag någonsin känt i hela mitt liv. Phillipe fick sitta och tvätta medan jag låg i fosterställnig och bara “neeej”. Det var helt sjukt, jag gick igenom varenda känsla.”

Läs även:

Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge har sagt upp sig

Bianca Ingrossos krav för att delta i Paradise Hotel

Bianca Ingrosso efter finalen i Bachelor: Oerhört elakt

Källa: Hänt

Foto: Instagram @flippcohen @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!