Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bianca Ingrosso efter finalen i Bachelor: Oerhört elakt

Finalen i Bachelor Sverige fortsätter att röra upp starka känslor. En av de som reagerat starkt på efterspelet av programmet är Bianca Ingrosso.

Foto: TV4/Instagram @biancaingrosso

I finalen av svenska Bachelor fick Simon Lindström äntligen sitt lyckliga slut med deltagaren Elvira Svensson. “Jag har aldrig varit så här lycklig, alltså jag är så glad”, sa en strålande Elvira i programmet efteråt.

Men alla delar inte hennes glädje. Även om många tittare är glada för parets skull så anser flera att Simon valde fel tjej. På Instagram-kontot bachelorse syns kommentarer som “Besviken”, “NEJ! Alltså bara nej. Fina Matilda”, och “Jag hoppas för Er skull att det håller i sig men jag tyckte att du valde fel tjej”.

Grät glädjetårar

De negativa kommentarerna har nu fått Bianca Ingrosso att ryta ifrån mot olyckskorparna. I en story på Instagram har hon kommenterat det hela:

“Tycker att det är oerhört elakt att så många skriver att Simon gjorde fel val. Fattar ni inte att ni sårar Elvira? Jag hade blivit helt knäckt om jag fick läsa så många kommentarer om hur fel jag var”, skriver hon.

Bianca Ingrosso, som även har lagt upp en story på Instagram där hon gråter glädjetårar då Simon väljer Elvira i finalen, uppmanar folk att istället vara snälla.

“Tänk till en extra gång så slipper ni såra någon. Ni kan fortfarande höja Mathilda utan att trycka ner Elvira. Ni kan fortfarande tycka det ni tycker men önska Simon och Elvira lycka till. Va snälla!”

Läs även:

Bachelor 2021 – de fick sista rosorna i finalen.

Bachelor Sverige 2022: dubbla bachelors igen.

Nu kan du söka till Bachelor 2022 – ansökningen har öppnat på TV4!

Källa: Nyheter24

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Foto: Instagram @tv4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!