Nöje

Bianca Ingrosso om sitt “livs resa” – efter psykiska svackan

Efter att ha öppnat upp om nedstämdhet och dåligt självförtroende har Bianca Ingrosso nu återvänt från det hon kallar för sitt livs resa. “Saknar det redan”, skriver hon på Instagram.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Det var i början av januari som Bianca Ingrosso publicerade ett inlägg i sin story på Instagram där hon berättade om sitt mående:

“Jag har inte mått så här dåligt på väldigt länge som jag gjort senaste veckorna. Varit vilsen, känt mig extremt nedstämd, tom, ifrågasatt hela mig, hela mitt liv och haft vidrigt självförtroende”, skrev hon enligt Veckorevyn.

För att råda bot på problemet checkade Ingrosso in på på kursgården Baravara vid Siljan, som erbjuder olika kurser där österländsk meditation kombineras med västerländsk terapi. 

“Harmoni, kärlek och ett djupt lugn”

Nu har Ingrosso återvänt från sin kurs – och hon har endast gott att säga om den:

“Hemma från mitt livs resa på Bara Vara. Svårt att sätta det i ord för den som inte upplevt det själv. Just nu låter jag ordet WOW få lysa genom mina ögon av värme, trygghet, harmoni, kärlek och ett djupt lugn”, skriver hon på Instagram.

Tv-personligheten fortsätter med att berätta att hon redan saknar kursen och de andra deltagarna:

“Känner att jag vill behålla det för mig själv tills vidare. Konstigt att komma hem efter dessa underbara dagar. Saknar det redan. T.o.m. morgon meditationen saknar jag nu haha..! Trodde jag aldrig skulle säga för tre dagar sen. Ni som vet..!! Mest av allt saknar jag alla mina nyfunna vänner. Vännner jag inte ens vet namnet på och knappt utbytt ord med men känner genom deras energi av smärta, ilska, sorg och massa glädje /…/ Tacksam att få vara här, i livet och vad allt det innebär. Somnar tryggt i min säng nu med ett leende på läpparna och själen tryggt i min egen famn.”

Enligt Veckorevyn erbjuder Baravara ett flertal kurser, men den rekommenderade inledningskursen varar i fyra dagar och kostar enligt magasinet 11 900 kronor.

Uppdateringen: “Smärtsamt”

I en frågestund på Instagram berättar Ingrosso mer om sin upplevelse av kursen och vilken effekt den har haft på hennes mående:

“Jag tyckte det var… painful [smärtsamt] men så värt det. En investering för sig själv”, säger hon och frågar vännen Lovisa Worge vad hon tycker.

“Jag tycker att du har kommit hem med ett väldigt lugn och en helt annan syn på ditt liv”, säger Worge.

Ingrosso instämmer och avslutar med att berätta att hon är “jätteglad” och att “det är allt som räknas”.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!