Nöje

Bianca Ingrossos överraskning – på allsångsscenen

Under SVT:s direktsändning av “Allsångsscenen är din” dök plötsligt Bianca Ingrosso upp under lillebror Benjamins framförande av låten “Blomstertid.” Syskonens duett rörde flera i publiken till tårar, inte minst mamma Pernilla.

Foto: Instagram @biancaingrosso/Fabian Wester

Benjamin Ingrosso var årets artist på “Allsångsscenen är din” och framförde hitlåtar som “Costa Rica”, “Dance you off” och “Barnasinnet.” Under framförandet av låten “Blomstertid” som använts i den senaste reklamfilmen av systern Biancas sminkmärke Caia, fick han dock upp en oväntad gäst på scenen. En bit in i första versen gjorde syster Bianca entré och syskonduetten tog hela publiken med storm.

Hela familjen rördes till tårar

I publiken satt bland annat mamma Pernilla, morbror Niclas Wahlgren och morföräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren. Släkten var märkbart berörd av syskonen känslosamma framträdande av den klassiska sommarlåten. Framträdandet möttes av en stående applåder och Bianca och Benjamin kramade om varandra hårt. “Det är ett minne för livet”, sa Benjamin efteråt.

Ny tolkning av gammal klassiker

Låten “Blomstertid” är en ny version av “Den blomstertid nu kommer” där Benjamin Ingrosso gjort ett nytt arrangemang till låten som spelats in med Bianca. Låten gjorde direkt stor succé och dök upp på topplistorna. Bianca har tidigare talat öppet om sin scenskräck och endast sjungit offentligt vid några fåtal tillfällen. Benjamin berättar för Aftonbladet att det var hans idé att systern skulle överraska publiken på allsångsscenen.

Läs även:

Bianca Ingrossos och Pernilla Wahlgrens gemensamma köp.

Nu släpps Bianca Ingrosso på Spotify!

Bianca Ingrossos varumärke fortsätter växa – tillgångar på 200 miljoner.

Så var Benjamin Ingrossos sommarprat – talar om bråken i familjen.

Hör när Bianca Ingrosso tar ton – och sjunger i ny reklamfilm för CAIA.

Foto: Fabian Wester

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!