Nöje

Bilderna avslöjar! Natalia Dyer och Charlie Heaton från Stranger Things är kära PÅ RIKTIGT

Stranger Things är en av de mest omtalade serierna just nu – med bland annat Natalia Dyer och Charlie Heaton i huvudrollerna. Det har sedan säsong 1 spekulerats kring om de är ett par. Nedan kan du se bilderna som avslöjar deras kärlek. Från 2016 när de började dejta, till en av de senaste bilderna som får våra hjärtan att smälta.

Foto: TT

Serien Stranger Things som utspelar sig på 1980-talet har verkligen tagit världen med storm, och finns det NÅGON som inte följer serien och är näst intill besatt av den och dess skådespelare? Natalia Dyer och Charlie Heaton som blir ett par under andra säsongen är kärleksparet som ger oss gåshud – med deras hemliga romans. Har du, precis som vi, hoppats på att de faktiskt är kära på riktigt?

Under den senaste tiden har pusselbitarna mer eller mindre fallit på plats, redan från första säsongen av Stranger Things har fansen funderat över om de är ett par på riktigt. Och mycket riktigt har det varit sant hela tiden. De har valt att dejta i hemlighet utan att avslöja att de är ett par, men efter att de har synts tillsammans på olika premiärer, galor och på fritiden har hemligheten avslöjats. De har synts på bilder där de både håller handen och kysser varandra på gatan, skriver Cosmopolitan.

Den första bilden som Charlie publicerade på Natalia var redan 2016 under en gemensam semester på Menorca och redan då spekulerade fansen om det inte var så att det fanns kärlek i luften. Se bilderna som fått fansen att reagera genom åren här:

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Amigos!! ??

Ett inlägg delat av Charlie Heaton (@charlie.r.heaton)

Några dagar senare publicerade Natalia en bild på Charlie, även det en bild som fick fansen att fortsätta spekulera.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Wow congrats @charlie.r.heaton on his new one man show Stranger Wings!! Sure gonna miss you s2 but happy you’re doing what you love??❤️

Ett inlägg delat av natalia dyer (@nattyiceofficial)

Under 2018 var de på Coachella tillsammans, många menar att de var ett par redan då.

Genom åren har det tagits otaliga bilder från olika galor, premiärer och bilder från gatan på paret. De har länge valt att hålla sitt förhållande hemligt, men nu verkar det som att de gärna visar upp sin kärlek för världen.

Under premiären av Stranger Things 3 gick dem tillsammans och såg väldigt mycket ut som ett par.

Den senaste bilden Charlie Heaton publicerade på Natalia Dyer! De har alltså bekräftat att de är ett par, och kanske ett av de sötaste vi vet? Vi önskar dem all lycka med kärleken i framtiden!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

#emmys2018 Thanks @isaia for keeping her warm and @samanthamcmillen_stylist your taste is impeccable

Ett inlägg delat av Charlie Heaton (@charlie.r.heaton)

 

Källa: Instagram, Twitter, Cosmopolitan
Foto: TT

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!