Nöje

Bingo Rimér berättar om bonusfamiljen i Carina Bergfeldts talkshow

När Bingo Rimér nyligen gästade Carina Bergfeldts talkshow berättade han bland annat om den nya realityserien som följer hans stora bonusfamilj. “I början tyckte hon att jag var världens toffel”, säger han om flickvännen Julia Franzén.

Foto: SVT

Bingo Rimér har levt ett liv fullt av rock’n’roll med jobbet som flickfotograf. Men när han träffade ex-frun Katrin Zytomierska föll livet på plats och lugnade ner sig, berättar han när han gästar Carina Bergfeldt. “Jag träffade henne i en tid när det var mycket rock’n’roll i mitt liv, och det blev ordning och reda”, säger han.

Han berättar också att han har tagit många ogenomtänkta beslut genom åren. “Jag tror att jag är en late bloomer. Jag brukar säga att jag ligger tio år efter jämfört med normala individer”, förklarar han i programmet. Han säger att det ofta är ett resultat av hans adhd-diagnos, en sen mognadsprocess och att han kan vara gränslös.

Livet med flickvännen har blivit reality-show

Idag lever Bingo Rimér tillsammans med flickvännen Julia Franzén, men ex-fruarna är ständigt närvarande, det syns inte minst i den nya reality-serien “Bingo och Julia”. Inte minst är det ex-frun Katrin som präglar vardagen för paret. Bland annat har de tisdags-middagar där alla delar av bonusfamiljen alltid är inbjudna, något som är självklart för Bingo. Och även om exfruarna inte alltid ser på varandra som vänner menar Bingo att det finns en ömsesidig respekt. “Men det är ju alltid Katrin som har den största bomben”, säger han skämtsamt.

Han berättar också hur flickvännen Julia förvånandes över Katrins roll i familjen till en början. “Jag tror att i början tyckte hon att jag var världens toffel för att Katrin kunde styra och ställa. Nu när hon har kommit in i familjekonstellationen har hon förstått hur det går till.”

Reality-serien “Bingo och Julia” finns på Prime Video.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!