Nöje

Blac Chyna svarar efter att Kardashian publicerat nakenbilder

Blac Chyna går nu ut och ger svar på tal efter att exet Rob Kardashian postat nakenbilder och smutskastat henne på sociala medier.

Foto John Salangsang/Variety/REX/Shutterstock

Det var i förra vecken som Rob Kardashian hängde ut sitt ex Blac Chyna genom att bland annat publicera nakenbilder av henne på sociala medier. Nu har Blac Chyna gått ut och kommenterat händelsen i en första intervju med Good Morning America: “Jag var förstörd, förstås. Hur kan någon posta dessa bilder på mig? Jag liksom, wow. Okej. Det här är en person jag litade på. Jag kände mig bara förrådd.” Videon föreställande henne och en annan man säger hon att hon skickade till Rob för att få ett tydligt avslut. “Kanske om jag skickar den här videon till honom, så lämnar han mig bara.”

Kardashians Instagramkonto har tagits bort och bilderna på Chyna har raderats från hans Twitterkonto. Blac Chynas advokat Lisa Bloom som satt bredvid vid intervjun kommenterade att det är brottsligt att dela bilder på en person utan personens samtycke. Chyna har ansökt om besöksförbud för Kardashian och fallet ska snart upp i rätten. Chyna säger att hon använder sitt fall för att förhoppningsvis inspirera andra kvinnor att tala upp för sig själva. “Jag skulle bara vilja säga något till alla kvinnor där ute. Du vet, du är inte den enda som förmodligen går igenom någonting. Jag känner att om en person talar upp kanske det förhoppningsvis kommer att bli en dominoeffekt”, sa hon.

Källa Cosmopolitan

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!