instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Här är 9 böcker som blir film 2021

Av: Metro Mode

Tillhör du de som vill läsa boken innan du ser filmen? Då har du hamnat helt rätt! Nedan listar vi böckerna som blir filmatiserade och släpps 2021.

Foto: Unsplash

Serien The Queen’s Gambit har gjort enorm succé på Netflix, men visste du att det från början var en bok?  Redan för nästan två decennier sedan var det tänkt att boken skulle bli film. Ellen Page (numera Elliot Page) castades i huvudrollen som Beth och filmen var tänkt att produceras av ingen mindre än Heath Ledger. Som bekant gick han ju tragiskt bort 2008, bara några månader innan inspelningarna skulle sätta igång. Det gjorde att planerna på filmatiseringen lades på is, till dess att Netflix plockade upp idén och gjorde en serie av den istället.

Du hittar boken inbunden här och som ljudbok här. Men det finns ju såklart fler böcker som blir filmatiserade – nedanför hittar du 10 böcker som blir film under 2021!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår