Nöje

Brad Pitt och Angelina Jolies skilsmässa löst, enligt källa

Sju år. Så lång tid har skilsmässoförhandlingarna pågått mellan de före detta äkta makarna Brad Pitt och Angelina Jolie. Nu hävdar en källa att skilsmässan äntligen är löst, det skriver In Touch.

Foto: Shutterstock

2016 ansökte Angelina Jolie om skilsmässa från sin make Brad Pitt som hon hade varit tillsammans med i tolv år och gift med i två.

Det som tros ha varit spiken i kistan för äktenskapet var den attack som Jolie påstått att Pitt utsatte henne för under en flygresa från Frankrike till Los Angeles 2016. Jolie har tidigare hävdat att en berusad Pitt attackerade henne både verbalt och fysiskt inför parets barn – och att situationen spårade ur ytterligare när barnen blev inblandade:

“Innan det var över hade Pitt tagit stryptag på ett av barnen och slagit ett annat i ansiktet”, står det i det dokument där Jolie beskriver händelserna från den ökända flygresan.

Endast dagar efter händelsen ansökte Jolie om skilsmässa från sin make.

“En stor seger för Brad”

Nu, efter sju års skilsmässoförhandlingar som innefattade oenigheter gällande vårdnaden av parets sex barn, uppger en källa att skilsmässan slutligen är löst. Dessutom ska Jolie har gått med på medling gällande Chateau Miraval, den franska vingård som paret köpte tillsammans 2008.

Tvisten om vingården har blivit en kostsam historia för de både parterna, något som uppges vara anledningen till att Jolie har gått med på medling:

“De har spenderat så mycket pengar på de här juridiska tvisterna, inklusive vårdnadstvisten, och Angie skulle kunna ha blivit pank till slut, så det är smart av henne att sluta innan hon förlorar mer”, säger en källa till In Touch. “Det är en stor seger för Brad.”

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!