Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

BREAKING NEWS: Sana blir huvudpersonen i säsong 4 av Skam

Nyheten vi alla har väntat på är ÄNTLIGEN här! Nu står det klart att Sana blir huvudpersonen i fjärde säsongen av Skam. Trailern till nya säsongen är släppt och nu längtar vi mer än någonsin efter premiären som är redan på måndag den 10:e april.

Foto & Källa: NRK

Sana (Iman Meskini) och Vilde (Ulrikke Falch) har varit favorittippade som nya huvudkaraktärer sedan säsong 3 av den populära serien sändes. Teorierna om vem som tar över stafettpinnen har varit många (här tippade vi hårt på Sana!) men nu behöver vi alltså inte spekulera längre – och den här gången är det inget aprilskämt… NRK har precis släppt den nya trailern med coola Sana som ny huvudperson – och där avslöjar de även att säsong 4 blir den sista. Att vi bara kommer få följa våra favoritungdomar i en säsong till känns som ett slag i magen, men vi tröstar oss med att de nya avsnitten börjar sändas nu på måndag den 10:e april på NRK. Kolla in trailern här nedanför!

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!