Nöje

Bridgerton säsong 3 kommer visa Kate och Anthonys första tid som gifta

Medan Bridgerton-fansen otåligt väntar på ett premiärdatum för säsong 3 av serien har Simone Ashley, som spelar Anthonys kärleksintresse i säsong 2, avslöjat mer om vad vi kan förvänta oss av den kommande säsongen.

Foto: Netflix

Kostymdramat Bridgerton, som bygger på Julia Quinns populära böcker om en överklassfamilj i 1800-talets London, blev snabbt en succé när serien släpptes på Netflix 2020. Säsong två följde 2022, och nu väntar fansen på att få ett premiärdatum för säsong tre.

Simone Ashley om säsong 3: “Annorlunda ton”

Den kommande säsongen ska enligt uppgifter fokusera på Penelopes och Colins kärlekshistoria – men givetvis kommer tittarna även få följa många av de andra karaktärerna från säsong ett och två.

I en intervju med brittiska Vogue berättar Simone Ashley, som spelar Kate Sharma i serien, att den nya säsongen ger en inblick i hennes och Anthony Bridgertons liv som nygifta:

“Vi filmar en dans den här veckan och tonen är så annorlunda – gulligt, älskvärt och lätt, jämfört med hur tung deras berättelse var i förra säsongen.”

Foto: Netflix

Hon fortsätter med att berätta att Kate också får fullt upp med att anpassa sig till sin nya roll som vicomtesse:

“Även om [Kate] framstår som tuff, är den typen av personer oftast mjuka på insidan. De utvecklar en hård yta eftersom de är sårbara. Du ser hennes svagheter och rädslor. Hon är nervös och jag tycker att det finns en styrka i att erkänna det.”

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!