Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bridgerton säsong två har filmat klart – här är allt vi vet!

Familjen Bridgerton gjorde en minst sagt explosiv entré på Netflix. De åtta sammansvetsade syskonen söker alla efter sin plats i livet i Londons överklasskretsar, följda av romanser och konflikter i Regencyerans London. Här är allt vi vet om säsong två!

Foto: Netflix

Shonda Rimes tv-serie baserad på en bokserie av Julia Quinn blev snabbt omåttligt populär bland tittarna. En omedelbar succé som utspelar sig i en färgstark miljö i 1800-talets London. Med sina ångande romanser och färgstarka kostymer och skandaler fick den tittarna snabbt på fall.

I säsong två följer vi Anthony Bridgerton

Efter att Netflix släppte ett första klipp från den efterlängtade andra säsongen kunde vi se ett utdrag av en romans mellan Anthony Bridgerton och den nya karaktären Kate Sharma, spelad av Simone Ashley. I klippet syns paret i ett häftigt meningsutbyte utanför en fest. Vi är minst sagt spända på vad säsong två kommer att bjuda på. Den andra säsongen kommer att fokusera på nummer två i bokserien som dyker djupare in i Anthony Bridgertons liv.

Foto: Netflix

Hertigen av Hastings kommer inte tillbaka

Däremot kommer Hertigen av Hastings inte tillbaka i kommande säsonger. Efter att ha stulit tittarnas hjärtan under första säsongen i en passionerad relation till Daphne Bridgerton, har Regé-Jean Page som spelar Hertigen av Hastings bekräftat att han inte återvänder.

Ny huvudroll i säsong två

Däremot tillkommer det en ny huvudroll som spelas av Simone Ashley. Ashley har tidigare spelat i serier som “Sex education” och kommer i Bridgerton att spela Anthonys kärleksintresse. Karaktären heter i böckerna Kate Sheffield men namnet anpassats i serien för att passa hennes indiska bakgrund. Netflix har också meddelat att skådespelarensemblen får ytterligare fyra nya tillskott, Charinthra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch och Rupert Young.

Foto: Netflix

Hur många säsonger kommer göras?

Chris Van Dusen, som är producent för serien, har en plan om att fortsätta serien. Efter den första säsongen sa han till The Wrap att “Det kan vara för tidigt att prata om vid det här laget men jag har en plan och en vision i mitt huvud. Den första säsongen handlade om Daphne och följde hennes förhållande och kärlekshistoria med Simon. Och Bridgerton-böckerna – det finns åtta böcker som handlar om åtta syskon. Om allt går vägen skulle jag älska att utforska berättelser och romanser för alla syskonen.”

Lady Whistledown och säsong två

I första säsongens sista avsnitt avslöjades hemligheten bakom skvallerkrönikören Lady Whistledown. Bakom de ökända skandalbladen visade sig unga Penelope Featherington (Nicola Coughlan) stå och nu när hennes identitet avslöjats, hur blir det i kommande säsonger? Coughlan har själv sagt att hon önskar se Penelope få vara en ung tjej som har kul och förhoppningsvis blir lite mer självsäker. Londonborna i Bridgerton vet ju dock inget om identiteten bakom den vassa pennan.

Foto: Netflix

Inspelningen av säsong två har officiellt avslutats

Serieskapare, Chris Van Dusen, har nu berättat i ett twitter-inlägg att inspelningen officiellt har avslutats. Han skriver att han är stolt över skådespelarna och teamet som gjort ett fantastiskt jobb trots utmaningarna som det senaste året har inneburit.

Vi är mycket spända på att se vad säsong två av succéserien har att erbjuda, både när det kommer till skvaller och romanser!

Foto: Instagram @jbayleaf

Läs även:

Bridgerton säsong 2 – Netflix har släppt teasern för den kommande säsongen.

38 nya filmer hos Netflix inför en helg i tv-soffan!

Källa: Harpers Bazaar

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!