Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bridgerton säsong 2 – Netflix har släppt teasern för den kommande säsongen

Nu har Netflix äntligen släppt en efterlängtad teaser till säsong två av succéserien Bridgerton. Nedan berättar vi vad vi vet om den kommande säsongen!

Foto: Netflix

Är du en av alla Bridgerton-fan som inte kan vänta på säsong två? Då kan vi glädja dig med Netflix nya teaser från den kommande säsongen av succéserien.

Netflix släpper teaser

Den kommande säsongen kommer att fokusera på Bridgerton-sonen Anthony (Jonathan Bailey) i hans väg mot att bli Vicomte samtidigt som romantiska konflikter slår följe. Ett nytt kärleksintresse hittar vi i karaktären Kate Sharma som spelas av Simone Ashley från “Sex education.” Nedan kan du se klippet som skvallrar om den kommande säsongen!

Inkluderande casting

“Bridgerton” har bland annat uppmärksammats för sin inkluderande casting som skiljer sig från liknande kostymdraman från samma tidsperiod där så gott som samtliga karaktärer vanligtvis är vita. Sannolikt har vi till stor del Shonda Rhimes att tacka för detta – tv-producenten som ligger bakom succéserier som Grey’s AnatomyScandal och How to get Away with Murder och vars produktionsbolag Shondaland alltså har varit med och tagit fram Netflix-succén.

– Alla vi hoppas verkligen att det kommer en forsättning! Det är en fröjd att göra den och responsen har varit bortom våra vildaste fantasier. Men till Netflix-gudarna kommer ner och välsignar oss så vet vi inte, sa Nicola Coughlan, som spelar Penelope Featherington, till Variety i december förra året.

Succéserien som bygger på böcker av Julia Quinn

Netflix-serien är från början baserad på en bokserien Familjen Bridgerton som är skriven av Julia Quinn, och säsong 1 fokuserade till stor del på historien mellan Daphne Bridgerton och Simon Basset, the Duke of Hastings, liksom den första boken i serien: The Duke and I (En annorlunda allians på svenska). Oprah Magazine skriver att en humla, likt den som vi ser på fönsterbrädan i den absolut sista scenen av säsong ett, kommer att spela stor roll i bok nummer två, The Viscount who Loved Me, som handlar om Daphnes bror Anthony Bridgerton. Med andra ord kommer även säsong två att följa böckernas ordning.

Läs även:

Detta vet vi om Bridgerton säsong 3.

Bridgerton: The Duke of Hastings kommer inte tillbaka i säsong 2.

Detta vet vi om Bridgerton säsong 2!

5 anledningar till att Bridgerton nu är Netflix största succé någonsin.

Foto: Instagram @netflix

Nästa bild

Foto: Instagram @netflix

Nästa bild

Foto: Instagram @netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!