Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Bridgerton: The Duke of Hastings kommer inte tillbaka i säsong 2

Vi var nog många som blev hjärtekrossade när Lady Whistledown meddelande igår att Regé-Jean Page som spelade Simon Basset, Duke of Hastings, i första säsongen av Bridgerton inte kommer att medverka i säsong 2 av kostymdramat.

Foto: Instagram @regejean

Bridgerton tog världen med storm i julas och blev Netflixs största succé någonsin och har setts av 82 miljoner hushåll världen över! Många fans blev besvikna igår när beskedet att Simon Basset inte återvänder i andra säsongen i Netflixdramat. Vi som har läst böckerna är kanske inte lika förvånade, men vem hade inte längtat att få fortsätta att följa Daphne och Simon i ännu en säsong!

Första säsongen av dramat följer (lite löst) Julia Quinns bok En annorlunda allians med familjen Bridgertons äldsta dotter Daphne Bridgerton och hennes man Simon Basset som huvudpersoner. Så det ter sig ganska naturligt att de var de största stjärnorna i denna populära serie.

via GIPHY

I boken och seriens första säsong följer vi Daphne och Simon när de låtsas bli förälskade för att göra Daphe mer tilltalande på Londons mycket konkurrensutsatta äktenskapsmarknad. Och när det händer så blir de så småningom kära och övervinner en av Simons rädslor, nämligen att bli pappa.

via GIPHY

Vi som läst Julia Quinns böcker vet bättre än att anta att framtida säsonger kommer att ge samma mängd sändningstid till Simon och Daphne, med tanke på att varje efterföljande roman i serien fokuserar på ett annat syskon från Bridgerton.

I Julia Quinns andra bok, En oväntad förälskelse, följer vi äldsta sonen Anthony Bridgerton, som ger sig ut på sin egen romantiska resa. Så det är vad vi får se fram emot att följa i säsong 2!

via GIPHY

Tyvärr måste vi sorgset meddela att Simon Basset inte nämns nämnvärt i de kommande böckerna heller och måste därför dra slutsatsen att han inte kommer ha huvudrollen igen i serien.

Familjen Bridgerton: En annorlunda allians - Julia Quinn KÖP

Familjen Bridgerton: En annorlunda allians - Julia Quinn

Del 1 i serie

Pris: 59 kronor.

KÖP

Nästa bild
Familjen Bridgerton: En oväntad förälskelse - Julia Quinn KÖP

Familjen Bridgerton: En oväntad förälskelse - Julia Quinn

Del 2 i serie

Pris: 59 kronor.

KÖP

Nästa bild
Familjen Bridgerton: En förtrollande hemlighet - Julia Quinn KÖP

Familjen Bridgerton: En förtrollande hemlighet - Julia Quinn

Del 3 i serie

Pris: 59 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!