Nöje

Britney Spears är gravid – väntar barn med fästmannen Sam Asghari

Britney Spears är gravid med sitt tredje barn, det berättar popstjärnan på Instagram. Under rättegången för att komma ur sitt förmyndarskap berättade Britney Spears att hon tvingats ha preventivmedel och förnekats det tredje barn som hon längtade efter.

Foto: Instagram @samasghari

Britney Spears, 40, och Sam Asghari, 28, har varit ett par sedan 2016 och förlovade sig i höstas. Nu berättar Spears att de ska bli föräldrar:

”Jag gick ner i vikt innan min resa till Maui, bara för att gå upp det igen. Jag tänkte: Men gud, vad har hänt med min mage? Min man sa att jag bara var mat-gravid. Så jag tog ett graviditetstest…”, skriver Spears i ett inlägg på Instagram.

”Och ja… jag ska få barn”, fortsätter hon.

Tvingades använda preventivmedel

I november förra året upphörde det kontroversiella förmyndarskap som gett Britney Spears pappa, Jamie Spears, kontroll över hennes personliga och ekonomiska angelägenheter under tretton års tid.

Under rättegången berättade popstjärnan för domaren hur Jamie inte bara hade kontrollerat hennes ekonomi utan även hennes val att skaffa fler barn. Spears berättade att hon ville ha fler barn och gifta sig – men att hon nekats det och istället tvingats använda preventivmedel.

Hon berättade även att hon tvingats ta medicin mot sin vilja. Spears har beskrivit dagen då förmyndarskapet upphävdes som “den bästa dagen någonsin”.

Kommer undvika paparazzis

Spears har tidigare kämpat med psykiska problem efter att ha blivit förföljd av paparazzifotografer.

I inlägget där hon tillkännager graviditeten berättar hon att inte inte tänker gå ut mycket under sin graviditet, för att slippa bli fotograferad. Popstjärnan berättar även att hon planerar att utöva yoga varje dag under graviditeten.

Britney Spears har sedan tidigare två söner, Sean och Jaden, med sitt ex Kevin Federline.

Läs även: 5 chockerande vittnesmål från Britney Spears.

Foto: Instagram @samasghari

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!