Nöje

Britney Spears slutar sjunga professionellt enligt uppgifter

Igår rapporterade Variety att Britney Spears manager sedan 25 år, Larry Rudolph, avgår pga Britney Spears avsikt att sluta sjunga professionellt.

Foto: Rex

Larry Rudolph har representerat Britney under nästan hela hennes karriär och det är i ett brev till Britneys pappa, Jamie Spears och advokat Jodi Montgomery, medförmyndare av förvaltningen av Britney Spears tillgångar, som har varit underlagt förmyndarskap sedan 2008, som han anger Britneys avsikt att sluta med musiken som anledning till varför han lämnar.

“Jag har aldrig varit en del av förmyndarskapet eller dess verksamhet, så jag är inte bekant med många av dessa detaljer”, skriver Rudolph och påpekar även att han inte kommunicerat med Britney Spears på över 2,5 år.

“Jag anställdes ursprungligen på Britneys begäran för att hjälpa till och hantera hennes karriär. Och som hennes manager, tror jag att det är i Britneys bästa intresse att jag avgår från hennes team eftersom mina professionella tjänster inte längre behövs.”

Britney Spears, 39, har varit under förmyndarskap sedan hon fick en mentalt sammanbrott 2008. Förra året började Britney försöka återta kontrollen över sitt eget liv och i juni i år gav hon ett chockande vittnesmål i rätten där det framkom hur hon fråntvingats rätten till ett normalt liv och inte haft kontroll över sin egen ekonomi, förvägrats att både gifta sig och skaffa fler barn.

Läs även: 5 chockade vittnesmål från Britney Spears.

Foto: REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!