Nöje

Brooke Shields om smalhets: “Ett slöseri med tid”

I en ny intervju med Glamour berättar Brooke Shields om sin nya livsfilosofi, som går ut på att njuta av livet istället för att räkna kalorier: “Jag är trött på att inte känna att jag är tillräckligt smal. Det är tråkigt och ett slöseri med tid”, säger skådespelerskan.

Foto: Instagram @brookeshields

Efter 45 år i rampljuset har Brooke Shields fått nog av Hollywoods snäva skönhetsideal, det berättar hon i en öppenhjärtig intervju med magasinet Glamour.

“Älskar livet, mat och alkohol”

Brooke Shields har varit känd för både sin skådespelartalang och sin skönhet sedan hon fick sitt stora genombrott i Den blå lagunen 1980. Samtidigt är Shields uppenbarligen inte immun mot den press som rådande skönhetsideal sätter på kvinnor – och för Glamour berättar hon att hon är trött på att känna att hon inte duger som hon är:

“Jag älskar mat och jag älskar alkohol och jag älskar livet och jag vill vara frisk för mitt hjärtas skull. Och jag gillar inte att gå på gymmet. Jag gillar Pilates. Det är där jag är. Och jag är trött på att inte känna att jag är tillräckligt smal. Det är tråkigt och ett slöseri med tid”, säger hon.

Foto: Instagram @brookeshields

Shields medger att det fortfarande finns saker med sin kropp som hon skulle vilja ändra på, men att hon hellre lägger tid på att “äta lunch, läsa en bok, promenera, köpa ett smycke, gå på min dotters matcher” – en attityd som är relativt ny för skådespelerskan:

“Jag tror inte att jag hade kunnat nå den här punkten tidigare. Det är en process. Du måste verkligen kämpa dig igenom det. Jag önskar att jag kunde säga att det skedde mycket tidigare än nyligen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!