Nöje

Carolina Gynning firade milstolpe på Instagram – då lämnade följarna

Häromdagen firade Carolina Gynning att hon hade uppnått 600 tusen följare på Instagram, men underbart är kort: dagen efter var siffran nere på 599 tusen igen.

Foto: Instagram @carolinagynning

Influerare tar gärna tillfället i akt att berätta när de har uppnått en milstolpe på sociala medier, exempelvis ett rekordhögt antal följare. Men när Carolina Gynning skulle fira 600 tusen följare i helgen gick det inte riktigt som hon hade tänkt.

“Bjuder på det”

I helgen möttes Gynnings Instagram-följare av en bild där tv-profilen höll upp ballonger som tillsammans bildade siffran 600.

“Jag älskar er”, skrev Gynning. “Igår firade vi att jag hade fått 600 K följare !!! Vi hade en otroligt trevlig middag!”

Men lyckan över rekordet blev kortvarig:

“Idag har jag 599 000 igen!! Så nu blir dessa bilder lite larviga men jag bjuder på det!!! Hurra för många följare iallfall och tack från mitt [hjärta] för att ni följer mig! Love u all!!!”, skrev hon.

I kommentarsfältet fick Gynning både gratulationer och tröst av vänner och följare. En av de som passade på att visa henne lite kärlek var skådespelerskan Izabella Scorupco:

“Lucky day”, skrev hon, följt av en skrattande emoji. “Du är snyggast, bäst och sjukt rolig!!!!”

Foto: Instagram @carolinagynning

Nästa bild

Foto: Instagram @carolinagynning

Nästa bild

Foto: Instagram @carolinagynning

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!