Nöje

Casper Janebrink om när sonen föddes – “Skrevs mycket som inte var sant”

Casper Janebrink är känd som frontman för dansbandet Arvingarna, och när han nyligen gästade “Efter fem” avslöjade han att bandets krogshow nu flyttar från Göteborg till Stockholm och om hur det varit att återigen bli småbarnspappa.

Foto: TV4

Arvingarnas stora hit “Eloise” släpptes för trettio år sedan, men är än idag en uppskattad låt på dansgolv över hela landet. När bandets frontman Casper Janebrink gästade “Efter fem” berättade han om tillvaron, om hur det varit att få barn efter femtio och livet som musiker.

Har medverkat i flera tv-program

Casper Janebrink har synts flitigt i teve de senaste åren, bland annat har han varit programledare för Bingolottos sommarkvällar tillsammans med Agneta Sjödin. Han har även provat på mer pulshöjande aktiviteter och deltagit i Fångarna på fortet och seglat över atlanten på bästa sädningstid. Nu meddelar han även att krogshowen “I love Arvingarna” som länge spelats på Kajskjul 8 i Göteborg nu flyttar vidare till hamburger börs i Stockholm, med premiär den 9 mars.

Omskriven skilsmässa

I september förra året föddes dessutom sonen Hugo, och Casper fick därmed sitt tredje barn. Uppbrottet från ex-frun Helena blev omskrivet när Casper hittade kärleken i 18 år yngre Therese Andersson som han nu har bildat familj med. Casper har själv tidigare kommenterat anklagelser om otrohet och det faktum att han väntade barn med en ny kvinna, som var beräknat att födas endast sju månader efter skilsmässan.

Kommenterar alla skriverier

I “Efter fem” kommenterar Casper alla skriverier som han och flickvännen har varit tvungna att förhålla sig till, men säger att flickvännen Therese har tagit det bra. “Hon bryr sig inte så mycket om det där, och det är jätteskönt”, säger han i programmet. Samtidigt lyfter han att alla skriverier under sommaren var jobbiga. “Det var mycket falska grejer som for runt, och det är tråkigt. Man försöker blunda för det, men det är klart, det känns ju i kroppen för alla i familjen”, berättar han i “Efter fem.”

Att bli pappa trots att han passerat femtio lyfter han däremot som en uteslutande positiv upplevelse, och han berättar även att den nya lilla familjen spenderat mycket tid tillsammans under de första månaderna av sonens liv. Att bli förälder i detta skedet av livet beskriver Casper som en lugnare erfarenhet än tidigare, “häftigt att få uppleva det här en gång till”, säger han i programmet.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!