Nöje

Chrissy Teigen inlagd på sjukhus efter blödningar under graviditeten

Via plattformen Instagram gav Chrissy Teigen sina följare en uppdatering på sin graviditet, genom att avslöja att hon blev inlagd på sjukhus i söndags efter en månad av blödningar. 

Foto: @chrissyteigen

Chrissy är gravid med sitt tredje barn, en liten pojke, tillsammans med artisten John Legend. Den före detta modellen har redan varit sängliggande under en månads tid (på order av hennes läkare) på grund av blödningarna. Nu blev hon inlagd eftersom blödningarna blev värre. Allt detta förklarar Chrissy i en serie Instagram Stories under söndagen.

Chrissy vädjade till sina följare om att inte försöka ge henne en diagnos via Twitter, innan hon berättade om sitt tillstånd. “Jag har legat i sängvila i några veckor och det är som en mycket allvarlig sängvila. Jag går bara ur sängen för att kissa och för att ta ett bad två gånger i veckan.” Berättar Chrissy.

Utöver blödningarna säger Chrissy att hon mår bra: “Det är så konstigt eftersom jag mår riktigt bra. Jag är vanligtvis som lyckligast när jag är gravid, humörsmässigt. Det är därför det är så svårt för mig att komma underfund med detta

Chrissy berättar att bebisen mår bra, växer sig start och rör mer på sig i magen än vad hennes barn Luna och Miles gjorde under hennes tidigare graviditeter.

Källa: Daily Mail

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!