Nöje

Chrissy Teigen berättar – har haft svårt att gå vidare efter missfallet

Chrissy Teigen och partnern John Legend hade ett sent missfall när de väntade sitt tredje barn. Nu berättar hon hur hon kämpat för att gå vidare och för att sluta dämpa sorgen med hjälp av alkohol.

Foto: Instagram @crissyteigen

Chrissy Teigen har gått ut på sociala medier och delat med sig av sina tankar om att sluta dricka alkohol. Hon berättade då också att hon ännu inte helt har kommit över det sena missfall hon och maken nyligen upplevde. Paret fick ett sent missfall då de väntade sitt tredje barn, som de har valt att kalla Jack.

Svårt att komma över förlusten

Hon säger att det är svårt att helt och hållet komma över förlusten av graviditeten, och dessutom när inte alkohol längre kan dämpa sorgen. Teigen och Legend delade med omvärlden när deras tredje graviditet plötsligt avbröts. “Vi är chockade och i en djup smärta man endast hört om tidigare, en smärta vi aldrig tidigare känt”, skrev paret då.

Några månader efter missfallet delade Teigen med sina följare att hon valt att bli nykter efter att, enligt egen mening, har gjort bort sig tillräckligt inför andra. I maj anklagades modellen för en mobbningsskandal under tonåren. Chrissy Teigen gick då ut och bad om ursäkt.

Läs även:

Chrissy Teigen stänger ner sin Twitter.

Chrissy Teigen delar med sig av den roliga anledningen varför Joe Biden avföljde henne.

Här är boken som fått Chrissy Teigen att sluta dricka alkohol.

Foto: Instagram @crissyteigen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!