Nöje

Ciara Zelmerlöw “hjärtekrossad” efter problemen med Måns Zelmerlöw

Efter veckor av spekulationer går Måns Zelmerlöws fru Ciara nu ut och kommenterar ryktena om en separation. “Jag är fullständigt hjärtekrossad”, skriver hon till Aftonbladet.

Foto: Instagram @ciarajzelmerlov

Det var i maj som rykten uppstod om en spricka i Måns Zelmerlöws relation med hustrun Ciara Zelmerlöw – detta efter att det visat sig att Ciara hade slutat följa sin make på sociala medier.

Nämnde inte maken på Fars dag

Måns och Ciara gifte sig 2019 och är idag bosatta i England tillsammans med sönerna Albert och Ossian. Ciara har dessutom sonen Archie från ett tidigare förhållande.

Foto: Instagram @ciarajzelmerlov

De äkta makarna har inte delat några bilder på varandra på Instagram på flera månader, något som hör till ovanligheterna.

När Fars dag nyligen firades i Storbritannien nämnde Ciara inte Måns på sociala medier. Däremot passade hon på att hylla sin egen pappa, skådespelaren David Janson, som hon kallade för “den bästa som finns”.

“Svår tid”

Förra månaden bekräftade Måns att han och Ciara kämpade för att hålla ihop relationen.

Nu har även Ciara kommenterat ryktena om en separation: i ett mejl till Aftonbladet skriver den brittiska skådespelaren att hon och maken “går igenom en svår och privat tid”.

Foto: Instagram @ciarajzelmerlov

“Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad”, skriver hon, och tillägger att parets framtid är “osäker”.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!