Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Corey Gamble väljer sida – kallar Kendall Jenner “oförskämd” efter dramatiskt bråk med Kylie

Kendall och Kylie Jenner hamnade i bråk under en familjeresa till Palm Springs och Corey Gamble, Kris Jenners pojkvän, blev involverad och valde Kylies sida. I det senaste avsnittet av KUWTK ringde Kendall till Corey för att reda ut saker, men blev chockad över hans svar.

Foto: Kendall Jenner / Corey Gamble

I ett tidigare avsnitt av KUWTK hamnade Kendall och Kylie i ett bråk som slutade med att 24-åringen sa att hon aldrig skulle prata med sin syster någonsin igen. Allt började när Kylie, Kendall och Corey satte sig i en bil för att åka hem tillsammans efter en kväll ute tillsammans med övriga familjen. Bråket startade när Kylie vägrade släppa av Kendall vid hennes hem.

Det finns inget filmmaterial från händelsen, men tittarna kan höra vad som händer via högtalartelefon som Kim, Kris, Khloé och Kourtney alla lyssnade på när de åkte hem i en egen bil. Så småningom släppte Kylie och Corey  av Kendall vid sidan av vägen och hon plockades upp av resten av systrarna.

När Kendall förklarade situationen för systrarna så sa hon: ‘Jag kommer aldrig prata med Kylie någonsin igen. Hon slog mig, inte hårt, men hon slog mig, så jag slog tillbaka och det blev ett slagsmål. ‘ Hon anklagade också Corey för att ta Kylies sida och säga till henne att “f ** k off”.

I ett senare avsnitt berättar Kylie för sin mamma att hon fortfarande inte har pratat med Kendall sedan bråket, men hoppas att allt kommer att ordna sig. ‘Jag älskar min syster. Jag tror att vi kommer att lösa saker som vi alltid gör’, säger hon till Kris. ‘Det var bara en olycklig situation.’

Kendall erkänner att hon känner sig upprörd över att ingen har hört av sig till henne för att bli sams, men bestämmer sig för att ringa Corey för att reda ut saker och ting. ‘Jag känner att du var den vuxna i den här situationen, och du hanterade det väldigt dåligt’, säger hon till honom via telefon.

‘Jag är inte en del av bråket, ​​det är mellan er’, säger Corey. ‘Corey, du är 100 procent en del av bråket’, svarar Kendall.

Men snarare än att be om ursäkt, ger Corey tillbaka med ett antal anklagelser. ‘Du har varit en oförskämd person i flera år’, säger Corey. ‘Du är elak när du känner för det, blir du upprörd utan anledning. Jag ska berätta sanningen om hur du är. Du ber inte om ursäkt för någonting.’

Trots allt drama ser det ut som att Kendall så småningom fick en ursäkt från Kylie, eftersom systrarna skämtade på Twitter när avsnittet sändes på TV. När det gäller Corey och Kendalls förhållande måste vi vänta på nästa avsnitt för att se vad som hände.

Läs också: Kris Jenner i tårar över Kourtneys uttalande om utfrysningen

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!