Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kris Jenner i tårar över Kourtneys uttalande om utfrysningen

I en trailer för den nya (och sista) säsongen för Keeping Up with the Kardashians får vi se Kris Jenner och äldsta dottern Kourtney samtala kring det våldsamma slagsmålet mellan Kim och Kourtney i den förra säsongen. 

Foto: Keeping up with the Kardashians / E!

“Jag ville bara berätta för dig att jag såg avsnittet i morse på väg till inspelningen,” Säger Kris till Kourtney.”Det gör mig bara väldigt ledsen” säger Kris, och torkar tårarna.

Bråket startade när Kim anklagade Kourtney för att inte arbeta lika hårt som resten av systrarna, och eskalerade fort. Bråket blev våldsamt och slutade med att Kourtney slog Kim så hårt att hennes smink hamnade på väggen och hon fick rivmärken på ryggen.

Efter att ha sett videomaterialet från bråket blev Kris förfärad och ville genast kalla till ett familjemöte. Kourtney blev synbart känslosam och avslöjade sanningen om sina känslor för Kris. “Det är okej nu, men allihopa gaddade ihop sig emot mig i två j***a år”, säger Kourtney och lovar att hon mår bättre nu.

Den yngre systern Khloé medger att hon har varit för hård mot Kourtney under de senaste åren, och att de två systrarna har jobbat hårt på sin relation sedan dess.

Läs också Kardashianfamiljen väljer att avsluta sin realityserie – här är fansens teorier till den hastiga avslutet

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!