Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Därför grävde artisten Azealia Banks upp sin döda katt – och kokade den

Att 2021 redan har bjudit på många överraskningar och innehållit chockerande händelser håller nog många med om. Senast i raden om att skapa uppståndelse är artisten Azealia Banks – som ska ha grävt upp sin döda katt och kokat den.

Foto: @azealiabanks

Tidigare i veckan chockade artisten Azealia Banks, som bland annat känd för megahiten 212, många när hon på sin Instagram visade hur någon grävde upp hennes katt Lucifer som hade dött några månader tidigare. Och det slutade inte där – i ytterligare en video såg det ut som att hon kokade djuret i en kastrull.

Spekulationerna var snabbt igång och Metro UK rapporterar att många antog att hon hade ätit kvarlevorna av katten. Det förnekar dock artisten starkt på sin Instagram. Azealia Banks är vegan och ställer bland annat frågan: “Varför tror ni att jag skulle äta en död katt när jag knappt kan äta en död ko?”.

Istället, menar hon, handlar det om uppstoppning av djuret – något som hon skriver att massor av jägare ägnar sig åt med huvudet från sina byten hängande på väggen. Hon skriver att kattens huvud ligger i en peroxidlösning för att helt rengöra det, sedan kommer hon ta med det till en juvelerare för att få det förgyllt.

Redan 2016 medgav Azealia Banks att hon anser sig själv vara en häxa och postade material där det såg ut som att hon hade offrat djur i sitt hem, något bland annat organisationen PETA reagerade på. “Riktiga häxor gör riktiga saker” sa hon då, och även den här gången skriver hon “You may, indeed, kiss my witchy ass”.

Hon avslutar en av posterna på sin Instastory med:

– Lucifer var en ikon. Han förtjänar att bli bevarad. Ni tjejer är inte lika hårda som jag.

Många har dock reda börjat skämta om händelsen på Twitter, rapporterar Metro UK:

“När Azealia bank kokar sin döda katt är ögonblicket jag är klar. Mänskligheten är över. Det är dags att ge andra raser en chans. Uttrar kanske. Helgade vare våra överlägsna uttrar”, skriver en användare på engelska.

Andra menar att redan två veckor in på 2021 börjar det vara en kandidat till att slå 2020 i att vara det märkligaste året vi upplevt:


Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!