Nöje

Därför vill artisten Grimes inte bli kallad för mamma

Artisten Claire Elise “Grimes” Bouchers fick sitt första barn i maj 2020 tillsammans med Tesla-vd:n Elon Musk. Nu berättar hon varför hon inte vill bli kallad mamma.

Foto: Instagram @grimes

Svårt att identifiera sig som mamma

När Vogue följde Grimes bakom kulisserna på MET-galan berättade hon om att hon hade svårt att identifiera sig själv som mamma. Hon kallar sonen, som heter X Æ A-12, för enbart X och sonen kallar sin mamma för Claire. “X säger ‘Claire’, men han säger inte ”mamma”. Kanske kan han känna av vad jag tycker om ordet ”mamma”, vilket jag inte ens vet varför jag ogillar. Jag respekterar ordet, det är bara det att… jag kan inte identifiera mig med det, konstigt nog”, säger hon till Vogue.

Planerar att dö på Mars

Hennes partner, Elon Musk är grundare till elbilsföretaget Tesla och rymdprogrammet SpaceX. Hans planer på att kolonialisera Mars har skapat många rubriker och Grimes själv har en dröm om att få dö på Mars. Elon Musk har sex söner från en tidigare relation, men lilla X är parets första gemensamma barn. “Jag tror att det varit en pånyttfödelse för mig som konstnär att få barn. Det känns konstigt för mig att identifiera mig som mamma”, säger Grimes till Vogue.

Källa: Vogue

Foto: Instagram @grimes

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!