Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

De 5 största svenska kändisarna på TikTok 2020

Appen TikTok har den senaste tiden blivit otroligt populärt. För dig som inte vet vad det är, så är det alltså en app där användarna kan ladda upp korta videos med musik, dans, sång och övrigt innehåll. Vill du bli mer insatt? Nedan har vi samlat de 5 största kontona som du inte får missa. 

Foto: TikTok

TikTok är appen som under det senaste året har vuxit sig allt större och under den senaste tiden har användarantalet skjutit i höjden. Vill du bli mer insatt, eller få lite inspiration till konton du borde följa? Här har vi samlat de fem populäraste kontona som drivs av svenskar, alla har över 2 miljoner följare. Spana in TikTok här!

1. Izaandelle

Sveriges största konto är just nu tvillingarna Iza och Elle, med hela 5 miljoner följare. Från början hade de varsitt konto men efter att de startade ett gemensamt har de nu blivit kända världen över.

2. Amanda Edmundsson

På andra plats i Sverige kommer influencern Amanda Edmundsson med hela 2,8 miljoner följare. Hon publicerar allt från skönhetstips till dans och roliga igenkänningsvideos.

3. Freja

Freja är 16 år och har hela 2,7 miljoner följare på sin TikTok. Där publicerar hon alla möjliga klipp där några av de kändaste är de med slowmotion-effekt.

4. Nathalie Danielsson

På TikTok heter hon Nattid och har hela 2,4 miljoner följare, hon är 19 år gammal och förutom där har hon även en känd Instagram och Youtube-kanal. Hon publicerar mycket dansklipp och igenkänningsvideos.

5. Theo Haraldsson

På femte plats i Sverige kommer kontot Theoz med 2 miljoner följare. Han är 14 år gammal och även en känd sångare, bland annat med låten “Het”.

Källa: Modette

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!