Nöje

De bästa nyheterna på Netflix 2024

2024 bjuder på en hel del efterlängtade nyheter på Netflix – eller vad sägs om splitter nya säsonger av Young Royals, Bridgerton och Emily in Paris? Läs allt om årets mest efterlängtade nyheter här!

Emily in Paris/Foto: Netflix

Nytt år, nya serier och filmer! Vi listar årets mest sevärda nyheter på Netflix – från action till romantik och allt däremellan.

Serier

Young Royals

Young Royals/Foto: Netflix

I mars återvänder Young Royals med den efterlängtade tredje säsongen, som också blir den sista.

I denna säsong får Wilhelms tal konsekvenser inte bara i hovet utan även i hela skolan, då Hillerska står inför den värsta krisen i skolans historia. Prinsen och Simon är fast beslutna att vara tillsammans – men vad är de villiga att offra när de inser att deras frihet och kärlek kan stå i strid med kungliga ideal, traditioner och ansvar?

Medverkar gör bland andra Edvin Ryding, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Frida Argento, Nikita Uggla och Pernilla August.

Premiärdatum: 11 mars (avsnitt 1-5) och 18 mars (final).

Läs även: Young Royals – då har tredje och sista säsongen premiär!

Squid Game

Koreanska Squid Game tog världen med storm vid premiären 2021 – och nu får en av Netflix mest populära serier någonsin en andra säsong!

Handlingen i säsong två kretsar kring Gi-hun, som överger sina planer på att åka till USA för att istället försöka stoppa skaparna bakom de brutala spel han tidigare deltagit i.

Den prisbelönta regissören Hwang Dong-hyuk leder återigen serien som regissör, ​​författare och producent. Medverkar gör bland andra Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Wi Ha-jun, Park Gyu-young och Lee Jin-uk.

Premiärdatum: Ej bekräftat.

Rebel Moon: Del 2 – The Scargiver

Foto: Netflix

I säsong två av denna episka serie följer vi Kora och de överlevande krigarna när de förbereder sig för att offra allt och kämpa tillsammans med det modiga folket i Veldt för att försvara en tidigare fridfull by, ett nyfunnet hemland för de som har förlorat sitt eget i kampen mot modervärlden.

Medverkar gör bland andra Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae och Anthony Hopkins (som ger röst åt “Jimmy”). 

Premiärdatum: 19 april.

3 Body Problem

En ung kvinnas ödesdigra beslut i 1960-talets Kina överskrider tid och rum på ett sätt som får konsekvenser för nutiden. När naturlagarna oförklarligt nystas upp framför deras ögon slår sig en sammansvetsad grupp briljanta forskare samman med en oortodox detektiv för att konfrontera det största hotet i mänsklighetens historia.

Medverkar gör bland andra Jovan Adepo, John Bradley, Rosalind Chao, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong, och Jonathan Pryce.

Premiärdatum: 21 mars.

Emily in Paris

Foto: Netflix

I den efterlängtade fjärde säsongen av Emily in Paris återvänder vi till den franska huvudstaden där Emily på flera sätt befinner sig vid ett avgörande vägskäl. Nu måste hon bestämma vad hon vill – både på jobbet och i kärlekslivet – och vad dessa beslut innebär för hennes framtid i Frankrike.

Medverkar gör bland andra Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Ashley Park, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie och Lucien Laviscount.

Premiärdatum: Ej bekräftat.

Familjen Bridgerton

Foto: Netflix

En annan efterlängtad premiär är säsong tre av den makalöst populära serien Familjen Bridgerton.

I denna säsong har Penelope Featherington äntligen gett upp sin långvariga förälskelse i Colin Bridgerton efter att ha hört hans nedsättande ord om henne i förra säsongen. Hon har dock bestämt sig för att det är dags att hitta en man, helst en som ger henne tillräckligt med självständighet för att fortsätta sitt dubbelliv som Lady Whistledown, långt borta från hennes mamma och systrar.

Medverkar gör bland andra Nicola Coughlan, Luke Newton, Claudia Jessie, Luke Thompson, Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh, Ruth Gemmell, Lorraine Ashbourne, Hannah Dodd, Simone Ashley och Jonathan Bailey.

Premiärdatum: 16 maj (del 1) och 13 juni (del 2).

The Diplomat

Foto: Netflix

I säsong två av detta politiska drama får vi återigen följa den amerikanska diplomaten Kate Wyler, som på vita husets order tar sig an rollen som ambassadör i Storbritannien.

Medverkar gör bland andra Keri Russell, Rufus Sewell, David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear, och Ato Essandoh.

Premiärdatum: Ej bekräftat.

Avatar: The Last Airbender

I denna serie (som är en ny version av den älskade animerade serien från Nickelodeon med samma namn) måste en ung pojke lära sig att bemästra de fyra elementen för att rädda världen från krig – och bekämpa en fiende som gör allt för att stoppa honom.

Medverkar gör bland andra Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley, Dallas Liu, Ken Leung, Paul Sun-Hyung Lee och Daniel Dae Kim.

Premiärdatum: 22 februari.

Filmer

Damsel

<<Foto: Netflix

I denna fantasyfilm med Millie Bobby Brown i huvudrollen går en plikttrogen flicka med på att gifta sig med en stilig prins, bara för att upptäcka att kungafamiljen har rekryterat henne som ett offer för att betala tillbaka en gammal skuld. När hon kastas in i en grotta med en eldsprutande drake måste hon använda all sin list och viljestyrka för att överleva.

Premiärdatum: 8 mars.

Atlas

Foto: Netflix

I denna film följer vi Atlas Shepherd, en briljant men cynisk dataanalytiker som besitter en djup misstro mot artificiell intelligens. Hon tar sig an ett uppdrag för att fånga en robot som hon delar ett mystiskt förflutet med, men när planerna går fel återstår inga andra alternativ än att förlita sig på AI för att rädda mänsklighetens framtid.

Medverkar gör bland andra Jennifer Lopez, Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory J. Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla och Mark Strong.

Premiärdatum: Ej bekräftat.

Årets nyheter på Netflix | Filmer och serier 2024

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!