Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

De roligaste sällskapsspelen – perfekt till julledigheten!

Utmana familj och vänner på ett spännande och roligt sällskapsspel! Nedan hittar du våra favoriter med allt ifrån fartfyllda charader till kluriga frågespel. 

Foto: Pexels

Något som vi älskar att göra är spela roliga och spännande sällskapsspel. Det är dock inte helt lätt att hitta de bästa spelen, därför har vi nedan listat våra favoriter som du inte får missa. Perfekt för julledigheten!

Ordexpressen KÖP

Ordexpressen

Snurra, slå – klara färdiga gå! Ni snurrar fram en bokstav, slår tärningen och kommer på ord i expressfart. Välj en av kategorierna från rutan du står på. Säg så många ord som tärningen visar – på bokstaven du får av snurran.

Pris: 149 kronor.

 

 

 

KÖP

Nästa bild
Herd Mentality KÖP

Herd Mentality

Ibland gäller det att inte sticka ut. Att inte avvika – att följa flocken. Spela Herd Mentality och gör ditt bästa för att tänka precis som alla andra!

Herd Mentality Spel är ett partyspel med ett enkelt mål: att tänka som alla andra. En fråga ställs, exempelvis: “Vilken läsk är godast?”. Därefter är det upp till varje spelare att skriva ned sitt svar. Om ditt svar tillhör majoriteten, får du poäng.

Pris: 449 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
På spåret KÖP

På spåret

“Spela i lag och utmana varandra precis som på TV! Båda lagen tävlar samtidigt och får ta ställning till bilder, ledtrådar och faktafrågor som de skall lösa så snabbt som möjligt. Vem vinner – Första klass eller Dressinen?”

Pris: 329 kronor.

 

 

KÖP

Nästa bild
Helt hysteriskt KÖP

Helt hysteriskt

En spelare får ett hemligt ord, t ex badboll. Nu ska du, samtidigt som du är under TVÅNG, försöka lista ut det hemliga ordet. Till din hjälp finns det frågor på spelplanen som t.ex storlek, ljud, doft etc. TVÅNG kan vara:
-Att tala med finsk brytning
-Inleda varje mening med “visserligen är jag en idiot men…”
-Att hela tiden hålla ett finger på din näsa eller…

Pris: 449 kronor.

 

 

KÖP

Nästa bild
Quest for El Dorado KÖP

Quest for El Dorado

I El Dorado antar spelarna rollen som expeditionsledare i sydamerikas täta djungel i en jakt efter det legendariska landet av guld. Varje spelare sätter samman sitt team av olika personer och utrustar dem i hopp om att få med sig de talanger och verktyg som kommer att behövas. Man kan även hyra in speciella karaktärer som vägvisaren, vetenskapsmannen och aboriginen som alla kan hjälpa dig på olika sätt. Alla har samma mål, att bli först att komma fram till guldet i El Dorado.

Pris: 329 kronor.

Detta spel belönades med Guldtärningen 2020 för Årets Familjespel i Sverige.

KÖP

Nästa bild
Vad du borde lärt dig i skolan KÖP

Vad du borde lärt dig i skolan

Plugghäst, frökens fjäsk eller klassens pajas, vem var du i plugget? Än en gång, upp till bevis! Du som trodde att du kommit undan bara för att du gått ut skolan – glöm det! Nu är det hjärnornas kamp som gäller med kortspelet Vad du borde lärt dig i skolan.

Pris: 149 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Ticket To Ride Europe KÖP

Ticket To Ride Europe

Den andra delen ur den bästsäljande Ticket to Ride-serien, Ticket to Ride Europe, tar dig med in i hjärtat av den Europeiska kontinenten. Förutom det nya brädet ingår även nya spelelement såsom tunnlar, färjor och tågstationer. Spelet uppgraderar dig till första klass och förser dig med större kort och en frikostigt illustrerad spelplan.

Pris: 499 kronor.

 

 

KÖP

Nästa bild
Kurragömma i safariparken KÖP

Kurragömma i safariparken

Välkommen på safari! Leta efter och peka på safaridjuren som visas på korten. Om du är före de andra spelarna belönas du med en djurfigur.

Pris: 219 kronor.

Årets Barnspel 2020!

KÖP

Nästa bild
Antikrundan KÖP

Antikrundan

“Döljer det sig en antikhandlare inom dig? I spelet kan du vara med och bjuda på spännande auktioner med autentiska föremål och göra goda förtjänster. Men se upp! Du kan gå på en nit och bjuda på oäkta föremål!”

Pris: 279 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Med vilda gester KÖP

Med vilda gester

“Visa vad du menar med ljud & vilda gester! Världens bästa charadspel!”

Pris: 275 kronor.

 

 

KÖP

Nästa bild
Med Andra Ord Junior KÖP

Med Andra Ord Junior

Med andra ord har varit Sveriges populäraste spel de senaste 10 åren. Det här är juniorversionen. Berätta vad du ser på bilden, med andra ord!

Pris: 299 kronor.

 

 

KÖP

Nästa bild
Sing Sing no. 2 KÖP

Sing Sing no. 2

Sing Sing är sällskapsspelet som bjuder upp till sång – nu med 300 nya låtar! Spel Sing Sing no.2 kommer från Ninja Print och är ett kul spel på spelkväll eller fest, reglerna är enkla och man lär sig spelet på några sekunder.

Pris: 199 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Konario KÖP

Konario

KONARIO är ett unikt spel som hyllas av både hjärnforskare och spelproffs. Varje spelomgång av KONARIO är en spännande upptäcktsresa som triggar alla fem sinnen på en gång. Med hjälp av syn, lukt, smak, hörsel och känsel samlar du matchande kuber och aktiverar även KONARIO – det sjätte sinnet. Flest par när kuberna är slut vinner!

Pris: 384 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Galenpanna KÖP

Galenpanna

Spelklassiker! Pressa dina motspelare på ledtrådar, och försök lista ut vem du är.

Pris: 379 kronor.

 

 

 

KÖP

Nästa bild
När då då? Resor i världen KÖP

När då då? Resor i världen

“Turas om att ta kort och bilda en tidslinje med tio olika händelser från tideräkningens början fram till idag. Sätt händelser, personer, platser eller prylar i rätt tidsföljd.”

Pris: 129 kronor.

 

 

KÖP

Nästa bild
Hedbanz Blastoff KÖP

Hedbanz Blastoff

Hedbanz blast off! är den högflygande, snabbpratande versionen av det klassiska gissningsspelet “Vem är jag?” Varje lag väljer en spelare som är den första gissaren och ger dem ett Blastoff Timer-pannband att bära. Sätt i ett bildkort utan att titta (så att “Alla vet utom du!”), Vrid på timerknappen och börja ställa frågor!

Pris: 299 kronor.

 

 

KÖP

Nästa bild
Monopol Classic KÖP

Monopol Classic

Det klassiska MONOPOLY-spelet har fått ett nytt utseende och en ny spelpjäs (framröstad av fans över hela världen).

I den nya utgåvan får du också speltips från Mr. Monopoly, men som vanligt handlar det om att köpa och sälja, snabbt bli rik och äga allt!

Pris: 404 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Mer Eller Mindre KÖP

Mer Eller Mindre

Pris: 399 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Peliko KÖP

Peliko

SMART10 är ett underhållande frågespel där du inte behöver vänta på din tur att svara utan alla får svara på varje fråga och gissa på ett utav de 10 svarsalternativen. Spelet är kompakt vilket gör det enkelt att ta med och innehåller 200 frågor med svar, poängräknare och svarsmarkörer.

Pris: 297 kronor.

(Nedsatt 15%)

KÖP

Nästa bild
Sällskapsspelet KÖP

Sällskapsspelet

I “Sällskapsspelet” går det inte att förlora – bara vinna! Hur nice är inte det för oss som verkligen hatar att förlora? Sällskapsspelet är ett festligt och underhållande spel med över 300 intressanta, roliga och rätt oväntade frågor. När du spelar Sällskapsspelet garanterar vi spännande samtal och att du lär känna både dig själv och dina vänner bättre. Många skratt, livliga diskussioner och tokiga anekdoter kommer upplevas!

Pris: 229 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Efterklok KÖP

Efterklok

Efterklok är ett finurligt, engagerande och nervpirrande frågespel där du kan utsmarta Besserwissern, mörka eventuella kunskapsluckor och ta hem vinsten även om du inte kunde mest från början.

Pris: 229 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Alfapet KÖP

Alfapet

“Det klassiska ordspelet som går ut på att samla flest poäng genom att lyckas lägga ordflätor. Öka svårighetsgraden genom att spela med pilbrickor och svarta brickor.”

Pris: 314 kronor.

(Nedsatt 10%)

 

 

KÖP

Nästa bild
Finans KÖP

Finans

Men med rätt strategi och en smula tur låter framgångarna inte vänta på sig i detta legendariska affärsspel som engagerar hela familjen!
Ett gott råd från din bankman! Planera din affärsstrategi redan från början. Det är alltid värt att ta ett lån för att skaffa fram mer kapital.

Pris: 359 kronor.

(Nedsatt 10%)

 

 

KÖP

Nästa bild
Sverigespelet KÖP

Sverigespelet

Tävlingsjakten är förlagd till Sverige där du ska svara på frågor kring svenska traditioner, svensk kultur, natur och mycket mer.

Pris: 179 kronor.

(Nedsatt 10%)

KÖP

Nästa bild
Trivial Pursuit KÖP

Trivial Pursuit

Pris: 799 kronor.

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!