Nöje

Demi Moore chockade alla på catwalken – med ett helt nytt utseende

Vi på Metro Mode har tidigare skrivit om den pågående trenden med tydliga kindben, och nu ser det ut som att ännu en Hollywoodkändis har hakat på trenden. Nyligen stegade nämligen Demi Moore ut på catwalken – med ett utseende som minst sagt förundrade många.

Foto: Getty Images

Under onsdagen var den 58-åriga skådespelaren ett av alla kända ansikten som visade upp Fendis vår- och sommarkollektion under Haute Couture Fashion Week i Paris. På catwalken såg vi bland annat 90-talets ikoniska modeller Kate Moss, Christy Turlington och Naomi Campbell, men mest omtalat efter visningen blev varken kollektionen eller supermodellernas återkomst – utan Demi Moores annorlunda utseende.

Snabbt började spekulationerna hagla kring vad som hade hänt med Demi Moore. En Twitter-användare utbrast enligt Daily Mail: “Jag hade aldrig tänkt att det där var Demi Moore utan rubriken” och en annan frågade sig själv: “Är det där bara dåliga fillers? Eller sker det också någon fruktansvärd form av contouring?”.

Demi Moore har själv lagt upp ett klipp från visningen på sin Instagram där en användare kommenterar: “Du behöver inte plastikkirurgi” och en annan frågar “Käkbenskirurgi? 😞”.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Demi Moore (@demimoore)


Än så länge så har inte Demi Moore svarat på frågorna, men på en bild som hon postat från ett drygt år sedan har stjärnan ett uppenbart annorlunda utseende, mer likt det vi har sett tidigare.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Demi Moore (@demimoore)


Redan innan visningen var Demi Moore i ropet, men då i samband med uppståndelsen kring Bernie Sanders. I ett av alla meme:s som skapats med Bernie Sanders har han – och hans numera berömda vantar – tagit Patrick Swayzes plats i drejningsscenen med Demi Moore i filmen “Ghost” från 1990. “Tack för det här mästerverket!” skriver Demi Moore om videon.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Demi Moore (@demimoore)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!