Nöje

Den här SATC-karaktären hade dött – om det hade blivit en tredje film

Någon mer Sex And The City-film blir det tyvärr inte… Och kanske är det lika tur det, för vi kan inte ens föreställa oss vilka sorgliga scener vi skulle fått se!

sex-and-the-cityFoto: Rex / HBO

Det har varit många svängar fram och tillbaka när det kommer till Sex And The City 3. Kommer det bli någon film? Kommer Kim Catrall vara med i filmen och spela Samantha Jones? Eller kommer bråket mellan Sarah Jessica Parker och Kim Catrall att spräcka SATC-bubblan? Frågorna har varit många, men nu vet vi äntligen varför det inte kommer bli en tredje film. Nu kan man till och med fått en liten tjuvtitt i vad den tredje Sex And The City-filmen skulle handlat om!

I ett avsnitt av podcasten Origins berättar journalisten James Andrew Miller att det manus som var tänkt till den tredje filmen, inte tillfredsställde Kim Catrall och människorna som jobbar nära henne. Filmen skulle  inte ha ett tillräckligt stort fokus på Samantha och därför vill hon inte ställa upp på en tredje film. Manuset skulle nämligen ha ett väldigt stort fokus på Carrie Bradshaws stora kärlek, Mr Big.

Enligt James Andrew Miller skulle Mr Big dö av en hjärtattack i duschen (!!) i den tredje filmen, och därför skulle filmen, av förklarliga själ, ha kretsat runt Carries sorgearbete. Vänskapen mellan de fyra vännerna hade kommit i skymundan, vilket Kim Catrall inte gick med på.

Tyvärr verkar detta besked vara slutet på Sex And The City (och Carries underbara outfits), men som tur är så finns det sex legendariska säsonger och två filmer att grotta ner sig i.

Källa: Cosmopolitan / Elle 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!