Nöje

Nu svarar Sarah Jessica Parker på Kim Cattralls kritik: “Hon sa väldigt sårande saker om mig”

Här om dagen kunde vi berätta om att Kim Cattrall i ett Instagram-inlägg anklagat Sarah Jessica Parker för att utnyttja hennes brors död för publicitet. Det hettade till ordentligt och nu har Parker svarat på anklagelsen i en intervju. 

Foto: REX/Dave Allocca

Kim Cattrall förlorade nyligen sin bror och Sara Jessica Parker har därefter i flera intervjuer uttalat hur hon beklagat sorgen i samband med att hon pratat om en uppföljare till Sex and the City. En film som Cattrall sedan länge sagt att hon inte vill vara med i. Efter detta valde Cattrall att lägga upp ett inlägg på Instagram upp en bild med texten “Jag behöver inte din kärlek eller ditt stöd under denna tragiska tid @sarahjessicaparker” där hon i bildtexten påminde Parker om att de aldrig varit vänner. Hon bad henne också att sluta utnyttja deras tragedi för att bättra på sin image om att vara en “fin flicka”. I en intervju med Piers Morgan förra året gick Cattrall ut med att det inte kommer bli någon SATC-uppföljare och att hon och de andra skådespelerskorna aldrig varit vänner.

Nu svarar Sarah Jessica Parker på inlägget i en intervju med People där hon pratar om hur mycket deras tid med SATC betytt.

– Jag har aldrig uttalat mig om konversationen Kim hade med Piers Morgan där hon sa väldigt sårande saker om mig. Vi hade den här upplevelsen och det var underbart och ingenting kommer att vara som det. Vi hade en koppling till en publik, vi hade en koppling till staden och produktionen och vi fick berätta de här galna historierna tillsammans. Så jag vill inte förstöra det, förklarar Parker.

Hon berättar också om hennes och Cattralls relation och och står fortfarande fast vid att de två inte har något otalt mellan sig.

– Det var inget bråk, det var helt påhittat, för jag svarade aldrig. Och det kommer jag inte göra, för att hon behövde säga det hon behövde säga och det har hon rätt till, säger hon.

Trots att Parker tidigare sagt att en uppföljare fortfarande kan bli av även om det måste bli med någon annan än Cattrall i rollen, förklarar hon i intervjun att hon ändå inte hade kunnat se någon annan spela Samantha.

– Jag skulle inte kunna föreställa mig någon annan spela den rollen, avslutar hon.

Källa: Harper’s Bazaar

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!