Nöje

Det är något som inte stämmer – Martina Haags nya långfilm på Viaplay

Martina Haag har skapat och regisserar Viaplays nya långfilm Det är något som inte stämmer där inspelningarna just nu pågår i Stockholm. Nu presenteras fler namn i den stjärnspäckade rollistan där Alexandra Rapaport har huvudrollen som Petra. Nu släpps de första bilderna från filminspelningen.

Foto: Ulrika Malm

Viaplays nya filmsatsning är baserad på Martina Haags succeböcker ”Det är något som inte stämmer” och ”Livet går så fort. Och så långsamt.” som sålt i en halv miljon exemplar. Historierna vävs samman i två epoker om 15-åriga Petra (Ella Hammarsten Liedberg) på åttiotalet och vuxna Petra (Alexandra Rapaport) i nutid.

Stjärnspäckad rollista

Sedan tidigare är det klart att Shanti Roney spelar Petras man och Adrian Macéus unga Petras stora kärleksintresse. Gustaf Hammarsten spelar syo-konsulent och Jessica Liedberg unga Petras mamma. Nu släpps de första bilderna från inspelningen med den stjärnspäckade rollistan – där ytterligare kända namn kan adderas.

Inspelningarna av Det är något som inte stämmer pågår just nu i Stockholm. Martina Haag regisserar och har skrivit manus tillsammans med Peter Arrhenius. Långfilmen har premiär på Viaplay nästa år.

Foto: Ulrika Malm

pressmeddelande pressmeddelande 2

Foto: Ulrika Malm

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!