Nöje

Det betyder emojisarna på Snapchat – egentligen!

Ta del av vårt Snapchat-lexikon och få reda på vad emojisarna i Snapchat egentligen betyder, och vem av dina kontakter som försöker sno din bästis.

snapchat emojis vad betyder dem
snapchat emojis betydelse

Är du också en riktig snapchattare? Vi har för länge sedan slutat att kommunicera via sms och kör nu bara på tio sekunders korta bildmeddelanden med några få ord och helst en riktigt schysst grimas. Snapchat är kul, men har du egentligen förstått det fullt ut? Du kanske tror att du vet vad de små emojisarna betyder, men tänk igen! Här nedan kan du ta del av vårt snapchat-lexikon och få reda på massa saker: vilka dina vänner snappar med, vem som försöker sno din bästis och vad de små hjärtana i olika färg faktiskt betyder.

1. Leende emoji – Det här är en av dina bättre snapchat-vänner! Du skickar en hel del snaps till den här personen, men den är inte din allra bästa vän, men bland de bättre.

2. Emoji som ler snett – Du här är en bekant till dig… En god vän men inte en bästa “bästa vän” till dig. Det här är en person som du inte skickar så många snaps till, men de skickar en hel del snaps till dig.

3. Grimaserande emoji – Din bästa snap-vän är deras bästa snap-vän. Du skickar alltså flest snaps till samma person som de gör! Så himla dålig stämning det kan bli va?

4. Ansikte med solglasögon – En av dina bästa vänner är en av den här personens bästa vänner. Du skickar en hel del snaps till någon som de också skickar en hel del snaps till, men inte ni konkurrerar alltså inte om er bästis.

5. Bebis-emoji – Du blev nyss vän med den här personen.

6. Rosa hjärtan – Ni har varit bästa snapchat-vänner med varandra i två månader i rad.

7. Rött hjärta – Ni har varit bästa snapchat-vänner med varandra i två veckor i rad.

8. Gult hjärta – Ni är  bästa vänner med varandra. Du skickar de flesta snapar till den här personen, och de skickar mest snapar till dig.

9. Eld – Ni har en bra snap-flow! Du har snappat med denna person varje dag och de har snappat tillbaka. Siffran som dyker upp i anslutning till elden ökar med antalet dagar i följd som ni snappat fram och tillbaka.

10. “Hundra-emojin”- Ni har haft 100 snap-dagar i rad! 100-emojin visas bredvid elden när du och personen har snappat fram och tillbaka med varandra hundra dagar i rad.

11. Guldstjärna – Någon har återuppspelat denna persons snap under de senaste 24 timmarna. De måste ha något intressant att visa, kika du också!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!