Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Det här är viktigast för singeln på dejten – och det har ingenting med utseende att göra!

Vi har alla våra önskemål på egenskaper vi helst ser hos en framtida partner. För många är det också viktigt att ha gemensamma intressen, att känna en dragningskraft och att finna partnern attraktiv. Dejtingappen Plenty of Fish har sammanställt en undersökning som visar på vad singlar tycker är viktigast hos personen de dejtar – och det är faktiskt inte fysisk attraktion!

viktigaste-egenskapen-hos-dejtenFoto: Priscilla du Preez, Brooke Cagle/Unsplash

Om du trodde att barnkär, rolig eller framgångsrik är de egenskaper singlar anser är de mest betydelsefulla hos en framtida partner tror du fel. Enligt en undersökning där 2000 singlar deltog, visade det sig att dessa egenskaper inte är de viktigaste. Det som istället toppar listan är att kunna ha meningsfulla konversationer med personen man dejtar. Undersökningen visade att 58 procent tyckte att det avgörande att personen inte har dålig grammatik – det ansågs värre än dåligt sex.

Enligt undersökningen är det alltså hög tid att läsa igenom sms:et innan du skickar iväg och inte medvetet skicka iväg ett meddelande med slangord. Och en annan avgörande faktor som inte går hem hos singlarna är när dejten sett ett meddelande, men inte väljer att svara.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!