Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Det här betyder hjärtana du såg på himlen över Stockholm i morse

Var du också tvungen att titta efter en extra gång på väg till jobbet eller på morgonpromenaden i morse, när det såg ut som att någon ritade hjärtan på himlen? Då såg du helt rätt! Här är historien bakom dem.

Det är inte första gången hjärtan målas på himlen – på bilden ovan var det en större formation i San Francisco.  Se hjärtana i Stockholm på bilderna nedan! Foto: Unsplash

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Jose Lee (@joselee2265)

Mitt i Stockholm skriver att det var konstpiloter som ritade tre stora hjärtan på himlen – som en hyllning till alla som drabbats av coronapandemin. Jakob Holländer var en av piloterna, och berättade för P4 Stockholm varför de valde att måla på himlen i morse:

– Vi flyger normalt runt om i världen, men när vi nu fått hem flygplanen från Kina så kände vi att det var kul att göra något på hemmaplan. Och att göra ett hjärta är alltid uppskattat. Man kan ge det av flera anledningar, och corona är en av dem, säger Jakob Holländer, sa han till P4 Stockholm enligt Mitt i.

För P4 Stockholm berättade han också att det var en miljövänlig teknik som låg bakom målningarna – närmare bestämt tankar fyllda med paraffin som pumpades in i avgassystemet och som gjorde det möjligt att “måla” tre hjärtan.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av I Am Plaahn (@plaahnintheair)

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!