Nöje

Det här säger ditt val av glass-smak om din personlighet

Smakerna vi väljer till sommarglassen säger mer om oss än vi kanske tror! Är du en vanilj med pensionssparande eller en alternativ saltlakrits? Ta reda på mer om din personlighet nedan!

Foto: Unsplash & Pexels

När temperaturerna rusar utomhus vaknar också glass-suget till liv! I många glasskiosker finns det oändligt många smaker att välja mellan. Nedan berättar vi vad några av smakerna säger om din personlighet.

Vanilj

Vanilj

Det finns en anledning till varför begreppet “vaniljsex” existerar – det är inte särskilt nyskapande, men är samtidigt ett säkert kort. Med andra ord föredrar du att veta vad du kan förvänta dig – i alla aspekter av livet!

Foto: Unsplash

Nästa bild
Citron

Citron

Du gillar när det river till lite och kan inte tänka dig något tråkigare än att gå igenom livet på en och samma frekvens. Du tycker att det är mer spännande när det händer något, och föredrar toppar och dalar framför lugn och förutsägbarhet.

Foto: Instagram @puravitasuper

Nästa bild
Romrussin

Romrussin

Antingen har du passerat pensionsåldern, eller så lever du bara som att du har gjort det. Du tycker om lugn och ro och har gärna dina veckor planerade i förväg. Du planerar helst inte in mer än en sak per dag.

Foto: Unsplash

Nästa bild
Salt & karamell

Salt & karamell

Många ser på dig som en livfull person som höjer stämningen och bidrar med energi och glädje. Du har barnasinnet kvar och lika lätt som du sprider skratt kan du också bli lite surmulen när du inte får som du vill.

Foto: Unsplash

Nästa bild
Kalorifri isglass

Kalorifri isglass

Du intalar dig själv att du “unnar dig”, “njuter av livet” och “går din egen väg”, men i själva verket går en stor del av din vakna tid åt till att planera din kost och träning, och du är stammis på gymmet där du allt som oftast syns med en (lika kalorifri) energidryck i handen. Hälsan först, eller hur var det nu?

Foto: Unsplash

Nästa bild
Mojito-glass

Mojito-glass

Du är en riktig festprisse som aldrig säger nej till en cocktail eller trevligt barhäng – inte ens under fikastunden. Du är kung på dansgolvet och lockar fram fest och skratt var du än går.

Foto: Pexels

Nästa bild
Mörk choklad

Mörk choklad

Du föredrar smaker som drar mer åt det bittra hållet, och även om du inte själv har blivit bitter (än) så kan du ibland försöka agera mer moget än vad du är och vill vara. Glöm inte att släppa loss då och då!

Foto: Unsplash

Nästa bild
Mango- och passion

Mango- och passion

Du har ofta svårt att bestämma dig, och gillar smaker som går åt det fräschare hållet och är ett mellanting mellan frukt och glass så att du inte riktigt behöver bestämma dig. Vårt tips är att våga ta ett beslut och testa något nytt – det värsta som kan hända är att du lär dig vad du tycker om och inte.

Foto: Unsplash

Nästa bild
Saltlakrits

Saltlakrits

Du föredrar oftast det alternativa och försöker gå mot strömmen så fort det är möjligt. Du kan framstå som lite nedstämd men egentligen är du bara en person som spenderar mycket tid på att grubbla över livet.

Foto: Unsplash

Nästa bild
Pistage

Pistage

Klass och stil är viktigt för dig. Du vill gärna utstråla att du har koll på läget och hemma går strykjärnet varmt. På dina kläder hittar man inte minsta veck och du har alltid välkammat hår. Kom ihåg att det är viktigt att inte alltid framstå som perfekt!

Foto: Pexels

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!