Nöje

Detta är Hollywood-kvinnorna som vågar vägra skönhetsingrepp

Trots att fillers och botox blivit mer regel än undantag i Hollywood, och kryper längre ner i åldrarna, finns det de som står emot trenderna av att föryngra sitt ansikte. Nedan tittar vi närmre på vilka skådespelerskor som inte är rädda för att åldras.

Foto: Instagram @camerondiaz

Det finns ett antal kvinnor i Hollywood som hållit sig borta från skönhetsingrepp, trots att det blivit mer och mer vanligt de senaste åren. Vi är idag vana vid att se äldre skådespelerskor utan en enda rynka eller linje i ansiktet. Nedan kan du läsa mer om vilka som valt att gå emot trenden med injektioner och skönhetsingrepp.

Julianne Moore

60-åriga Julianne Moore har uttalat sig flera gånger om att hon väljer bort botox och att hon önskar att se ut som sin ålder. Däremot tycker hon om att utöva yoga och är noga med solkräm.

Helen Mirren

Helen Mirren har med sina 76 år sagt att hon inte planerar att göra några skönhetsingrepp. Hon har istället uttryckt att hon tycker om att åldras och att hon vill se ut som sin ålder.

Diane Keaton

Foto: Instagram @diane_keaton

75-åringen Diane Keaton tycker inte att det är jobbigt att åldras. Hon låter däremot gärna sin ålder synas, om inte annat avslöjas den av händerna, ska hon ha sagt.

Jodie Foster

Med sina 58 år är Jodie Foster nöjd med att åldras som hon gör. Hon vill inte ändra sitt utseende.

Kate Winslet

Foto: REX

Kate Winslet, 46, har uttryckt att det går emot hennes principer att ta till kirurgi för att ändra sitt utseende. I sitt arbete som skådespelerska är det också viktigt att inte ha ett “fruset” ansikte, har hon sagt.

Emma Thompson

Emma Thompson har starka åsikter kring skönhetsingrepp. 62-åringen har i flera intervjuer uttryckt att trenden med botox och skönhetsingrepp är galen och kan leda till förvriden världsbild.

Halle Berry

Instagram @halleberry

Halle Berry, 55, har tagit ställning mot botox och att ändra sitt utseende. Istället är hon mån om att ha en bra hudvård med rengöring, exfoliering och återfuktning.

Meryl Streep

Foto: REX

72-åringen Meryl Streep säger också nej till injektioner och skönhetsingrepp. Hon har uttryckt att hon tycker om att bli äldre och att hon får mer intressanta roller med åldern.

Drew Barrymore

Drew Barrymore, 46, har berättat att hon kan känna sig sårbar eftersom hon valt att inte göra några ingrepp. “Att inte hålla på med mitt ansikte eller jaga någon onaturlig skönhet är en standard jag lever efter. Jag känner mig mer mänsklig och sårbar varje år, men jag vet också hur jag ska uppskatta det mer och mer varje år.”

Cameron Diaz

49-åringen Cameron Diaz har tidigare berättat att hon testat botox som yngre men att det inte var något för henne. “Det förändrade mitt ansikte på ett så konstigt sätt att jag kände ‘nej, jag vill inte se ut så’. Jag vill hellre se mitt ansikte åldras än att ha ett ansikte som inte tillhör mig alls.”

Cameron Diaz och Drew Barrymore har varit bästa vänner i många år. Vännerna hyllas nu efter att Drew delat bilder på de båda där det är tydligt att de valt bort både fillers och botox. “Jag älskar att ni båda är naturliga utan botox och fillers! Att åldras naturligt är otroligt”, skriver en följare.

Foto: Instagram @camerondiaz

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!