Nöje

Drew Barrymore bryter ihop i ny TikTok-video – får följarna att gråta

Om det är någon som vet hur man tar tillvara på livets små glädjeämnen så är det Drew Barrymore. I en video på TikTok får upptäckten av ett nytt fönster stjärnan att både skratta, gråta – och yla.

Foto: Instagram @thedrewbarrymoreshow

Tidigare i sommar fick en av Drew Barrymores egna videor stor spridning på TikTok efter att skådespelerskan och programledaren gett sig ut under ett skyfall, något som gjorde henne extatisk.

Men detta är inte den enda gången som Barrymores entusiasm har vunnit TikTok-användares hjärtan. I ett klipp från juni i år blir stjärnan känslosam då hon upptäcker ett dolt fönster under tiden som hon renoverar en lägenhet.

“Så hoppingivande”

I videon – som i skrivande stund har 5,9 miljoner visningar – förklarar Drew att lägenhetens tidigare ägare täckte över fönstret i fråga med en vägg, och att hon hela tiden känt på sig att det fanns ett fönster bakom väggen. Vi får sedan se hur Barrymore ylar som en hund innan det efterlängtade fönstret avtäcks – ett ögonblick som får henne att skratta och gråta om vartannat.

“Jag visste att det fanns ett fönster här. Jag visste det”, säger Barrymore känslosamt. “Det är så hoppingivande att något som varit övertäckt och mörkt… att du kan bända upp det och skapa ljus.”

@drewbarrymore

Part 2 of the renovation and I had some serious discoveries.💡

♬ original sound – Drew Barrymore

Följarna: “Gråter”

I kommentarsfältet uttrycker Barrymores följare sin förtjusning över hennes entusiasm:

“Jag älskar att hon bara låter sig själv känna allt så mycket hon kan utan rädsla eller dömande, det är så inspirerande”, skriver en person.

“Du är en så vacker själ och jag älskar din genuina glädje över livets små ögonblick”, skriver en annan.

Ett flertal följare skriver att de själva började gråta av videon:

“Varför gråter jag över Drew som gråter över ett fönster?”, lyder en kommentar.

En annan skriver: “Jag vet inte varför, men jag gråter… det finns alltid ett fönster”.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!