Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Drömjobbet i Bahamas kan bli ditt – ta hand om rosa flamingos

Vad sägs om att fly den svenska vintern och jobba under solen och en klarblå himmel i Bahamas? Semesterresorten Baha Mar söker nu någon som vill jobba med att ta hand om flamingos på det (sjukt!) stora hotellet. Låter det lockande att byta karriär och få titeln Chief Flamingo Officer? 

flamingos-bahamasFoto: Carlota Vidal, Jared Rice/Unsplash

Om kritvita stränder, rosa fåglar och titeln Chief Flamingo Officer lockar lite extra just nu är det dags att söka detta jobb. Semesterresorten Baha Mar kommer under våren ta emot flamingos vilket skapar nya jobbmöjligheter.  Skulle jobbet bli ditt blir dina arbetsuppgifter att ta hand om fåglarna samt att lära ut kunskap om dem till hotellets gäster. Men om du tycker att det låter för bra för att vara sant, kan det till en viss del stämma. Det räcker inte med att googla upp lite snabbt om “hur tar jag bäst hand om flamingos”. För att kunna söka jobbet och ta hand om öns nationalfågel behöver du ha en zoologisk utbildning (eller motsvarande) och behöver ha jobbat med exotiska fåglar under minst fem år. Där sprack den planen för oss, kanske har du bättre lycka?

Om du anser dig vara rätt person för jobbet behöver du söka innan den 28 februari. Läs mer och sök här.

Läs också om andra drömjobb du inte visste fanns: Vill du bo på lyxhotell, utforska Cancún och samtidigt få en galet hög lön?

Läs också: Nu kan du jobba som professionell kattgosare

Källa: Café

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!