Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Vill du bo på lyxhotell, utforska Cancún och samtidigt få en galet hög lön? (HALLÅ drömjobbet!)

Sol, värme och kritvita stränder… någon som redan drömmer sig bort? Tänk då att det inte är en semester vi syftar på utan ett jobb (drömmen!). Vi funderar starkt på att lämna kontorslandskapet för ett tag och söka denna tjänst…

cancun-mexikoFoto: Cancun.com, Gerson Repreza/Unsplash

Vill du byta arbetsmiljö för ett tag och bege dig ut på ett helt nytt äventyr i Mexiko? Är du dessutom duktig på sociala medier så kan jobbet bli ditt! Blir du den lyckligt utvalda kommer du att helt gratis få bo på lyxhotell under tiden och få VIP-access till olika aktiviteter och klubbar. Arbetsuppgifterna är att utforska Cancún under ett halvår och dela med sig av äventyret genom blogginlägg och filmklipp på sociala medier. Som “Cancún Experience Officer” får du dessutom en drömlön på 10 000 dollar i månaden, vilket motsvarar cirka 83 800 kronor.

Det är cancun.com som söker dig som vill göra denna resa och få betalt medan du lever din dröm. Om du är över 18 år, har ett gilitigt pass och kan vara tillgänglig att bo i Cancún från och med mars till augusti 2018 borde du definitivt söka jobbet. Uppfyller du dessa kriterier så behöver du göra en video på en minut där du förklarar varför du borde vara ansiktet utåt för Cancún under denna period. Skicka in innan den 17:e december så kan drömjobbet bli ditt!

Är du sugen på ditt livs äventyr kan du ansöka här.

Vill du öka dina chanser till att få ett drömjobb, söker The New York Times någon som vill resa världen över i ett helt år, läs mer om det här.

Källa: Vagabond

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!