Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Drömmiga julkalendern med champagnetryffel är här – vi längtar till december mer än någonsin!

Vi börjar redan längta till jul och alla härliga kalendrar. Hur underbart är det inte att öppna en ny lucka varje dag med smaskigt innehåll? Just nu är vi så sugna på att starta varje morgon i december med vit champagnetryffel!

champagnetryffelFoto: Debenhams / Mel Turner, Unsplash

Nedräkningen till jul i december månad är en fantastisk tradition. Tänk att ha en månad där man får möjlighet att öppna en ny lucka varje dag.. och när innehållet är en lyxig vit champagnetryffel blir det hela SÅ mycket bättre! Om du älskar champagne och chokladtryffel kan den här julkalendern inte bli fel. Den fina kalendern i rosa och guld innehåller 25 smaskbitar och en medföljande slogan som påminner dig om att det är dags för “Champagne O’clock”. En sak är säker – vi vill att december ska vara här nu!

Det enda tråkiga med denna kalender är att den säljs på Debenhams så du måste ta dig ända till England (men du eller en vän kanske har en London-weekend inbokad?). Isåfall– lyllos dig!

Är du mer sugen på en ostkalender till december månad kan du läsa om det här, eller är det kanske en nagellackskalender som lockar mer hittar du den här.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!