instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Edvin Rydings Sommarprat 2022 – berättar om kändisskapet och blickar inåt

Av: Metro Mode

Edvin Ryding har medverkat i drygt trettio filmer och tv-serier och har fler än 1,8 miljoner följare på Instagram. Han debuterade redan som 5-åring i tv-serien “Mannen under trappan”. Edvin Rydings Sommarprat handlar om det omvälvande kändisskapet och den känsla av ensamhet som kan följa.

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Edvin Ryding beskriver själv sitt sommarprat som en tidskapsel, berättad för hans eget framtida jag. I Sommarpratet berättar han om de omvälvande händelser och kändisskapet som följt framgångarna med Netflixserien “Young Royals.”

Foto: Instagram @edvinryding

Edvin Ryding berör flera intressanta teman i sitt Sommarprat, inte minst hur hans insats som prins Wilhelm gett mod och hjälpt flera fans när det kommer till att bli trygga i sin sexualitet och frågor som rör det. Han lyfter också hur en fiktiv historia kan ha så stor effekt i verkliga livet. Men även om Edvin berör flera intressanta teman blickar han i slutändan lite väl mycket inåt. Det är intressant att höra om resan när en tv-serie slår, blir en stor internationell hit och hur skådespelarna blir världskändisar över en natt, men även om han pratar om svårigheterna i en sån omvälvande process stannar det lite väl mycket vid ytan.

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår