Nöje

Efter anmälningarna från följarna – nu ger Elsa Hosk svar på tal

Efter att följare reagerat och anmält en bildserie på Elsa Hosks Instagram väljer nu modellen att säga ifrån på skarpen.

Foto: Instagram @elsahosk

På bilderna poserar hon med sin 7 månader gamla dotter och både mor och dotter är nakna. Bland annat poserar de i ett fönster högt upp i en skyskrapa och på en annan bild sitter de på en sängkant och blickar ut över takåsarna. Till de följare som anmält bilderna skriver hon bland annat “För mig är att vara naken med mitt barn det vackraste som finns och min absoluta favoritgrej. Hud mot hud. Det skapar hormoner som hjälper oss båda att knyta an och ha ett starkare band. Hur vackert är inte det!?”

Naturligt med nakenhet

Elsa fortsätter med att skriva att hennes svenska uppväxt lärt henne att nakenhet är naturligt och att hon har en sund inställning till sin kropp. ”Om nån sjuk person på nätet anser att det är porr så är det den personens problem inte mitt”, fortsätter hon. Elsa berättar också att det är pojkvännen Tom Daly som tagit bilderna, som även är pappa till barnet. ”Att posta en bild där jag är naken med mitt barn är inte barnpornografi. Det är någonting normalt. Händer dagligen. Över hela världen”, skriver Elsa i inlägget.

Läs även:

Se bilderna från Elsa Hosks fantastiska hus i Los Angeles!

Elsa Hosk – om kroppen efter graviditeten.

Elsa Hosk visar stolt upp sin kropp bara dagar efter förlossningen!

Elsa Hosk har blivit mamma – det heter dottern.

Foto: Instagram @elsahosk

Nästa bild

‘Let me tell you about the city where I fell in love with your dad…’

Foto: Instagram @elsahosk

Nästa bild

Foto: Instagram @elsahosk

Nästa bild

Foto: Instagram @elsahosk

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!