Nöje

Efter babylyckan: därför fortsätter Carolina Gynning och Viktor Philipsson att leva som särbor

Trots att de är nyblivna föräldrar fortsätter Carolina Gynning och Viktor Philipsson att leva som särbor. Nu berättar de varför och hur de får vardagen att rulla på i separata boenden.

Foto: Instagram @carolinagynning

Två månader efter dottern Vildas födelse har paret fortfarande separata bostäder. Däremot umgås de nästan hela tiden. Vilda är Carolinas tredje barn men Viktors första, och trots Vildas födsel har Carolina berättat att hon inte känt något behov av att flytta ihop.

“Gillar att vi kan ge varandra frihet”

I en intervju med Amelia säger Carolina att hon vill ha ett upplägg som skiljer sig från den klassiska kärnfamiljens. “Vi är ju ändå tillsammans nästan jämt, men jag gillar att vi kan ge varandra frihet och ha två olika bostäder. Ambitionen är att köpa en stor gård tillsammans, då går man inte varandra på nerverna på samma sätt som man gör i en liten villa. Efter att ha hängt i tre dagar kan båda känna att det är väldigt skönt att få vara för sig själv”, säger hon i intervjun.

Från en tidigare relation har Carolina Gynning döttrarna Adele, 7 och Alicia, 9, och alla är glada över den nya lilla familjemedlemmen. Trots att de nyblivna föräldrarna inte bor ihop spenderar paret nästan all tid tillsammans och önskar behålla separata boenden så länge det är möjligt, enligt intervjun.

Läs även:

Carolina Gynning har fått barn med kärleken Viktor Philipsson.

Här är Carolina Gynnings nya armtatuering – passar henne SÅ bra!

Här är Carolina Gynnings nya kärlek – besökte gala tillsammans.

Foto: Instagram @carolinagynning

Nästa bild

Foto: Instagram @carolinagynning

Nästa bild

Foto: Instagram @carolinagynning

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!