Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Efter uppbrottet – Lady Gaga bemöter romansryktena mellan henne och Bradley Cooper

Vi har rapporterat om säkra källor som uppgett att Irina Shayk och Bradley Cooper gått skilda vägar efter fyra år tillsammans. Nu är romansryktena mellan Lady Gaga och Bradley Cooper i full gång – och Gaga har minst sagt ett svar på tal.

Foto: TT

En fråga som cirkulerar just nu är om kärleken mellan Bradley Cooper och Lady Gaga är sann. Efter att ha stått i rampljuset efter deras skådespelarsuccé med “A star is born” är det många som undrar om gnistor slagit mellan dem även i det verkliga livet. När Lady Gaga bröt förlovningen med sin dåvarande fästman Christian Carino var fansen nästintill övertygade om romansen. Behöver vi ens säga att de är ännu mer övertygade nu?

Någon som däremot är trött på romansryktena är förståeligt nog Lady Gaga. I lördags under sin konsert i Las Vegas ropade fansen vid upprepade gånger Coopers namn. Det var då som hon bröt tystnaden efter Coopers uppbrott med Irina Shayk och den påstådda romansen.

– Var snälla eller dra åt helvete, sa Lady Gaga till publiken ifrån mikrofonen.

Källa: Elle

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!