Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Säkra källor uppger: Bradley Cooper och Irina Shayk har gjort slut

Efter fyra år tillsammans ska det gifta kändisparet Bradley Cooper och Irina Shayk ha gått skilda vägar, rapporterar People. Supermodellen Irina har fångats på bild utan vigselringen samt flyttat ut från Bradleys mansion i Los Angeles.

Foto: TT

Irina Shayk har fångats på bilder där man inte ser hennes vigselring samt flyttat ut från Bradleys mansion. Säkra källor uppger att kändisparet har gjort slut. Tillsammans har de fyraåriga dottern Lea, som sägs vara anledningen till att de båda försökt få förhållandet att fungera. En säker källa uppger att de kommer att göra allt för att få en gemensam vårdnad.

Att fansen nu börjar spekulera över uppbrottet är kanske inte helt oväntat. Bradley Cooper och Lady Gaga har länge stått i rampljuset med tanke på deras succé med filmen “A star is born”. Många fans har varit övertygande om att Lady Gaga och Bradley Cooper är mer än bara kollegor och att det slagit gnistor mellan dem. När Lady Gaga bröt förlovningen med Christian Carino var fansen ännu mer övertygade. Och nu när även Bradley och Irina ska ha gjort slut undrar hela världen: är kärleken mellan Bradley och Lady Gaga sann?

Läs också: Lady Gagas och Bradley Coopers framträdande på Oscarsgalan gör fansen övertygade om deras kärlek

Pasta och sång – den gulliga historien bakom Lady Gagas och Bradley Coopers första möte

Källa: People, Elle

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!